sábado, 15 de noviembre de 2014

borsa treball Operaris Neteja. Ajuntament d’Algaida (Mallorca- Illes Balears)

AJUNTAMENT D'ALGAIDAConvocatòria i bases borsa treball operaris neteja.

BASES ESPECÍFIQUES DE LA CONVOCATÒRIA DE CONCURS PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL D’OPERARIS DE NETEJA PER COBRIR EVENTUALS NECESSITATS D’OCUPACIÓ URGENT O BAIXES DE PERSONAL

PRIMERA. OBJECTE, CARACTERÍSTIQUES I NORMATIVA APLICABLE. 1. L’objecte de la convocatòria i de les presents bases és la creació d’una borsa de treball d’operaris de neteja, per tal de poder cobrir eventuals baixes de personal o necessitats de provisió urgent d’aquesta categoria, d’acord amb el disposa l’article 21-Dos de la Llei de Presspostos Generals de l’Estat  22/2013, de 23 de diciembre. El procediment per constituir la borsa serà el de concurs de mèrits.
2. D’acord amb la relació de llocs de treball, les places d’operaris de neteja tenen atribuïdes les següents característiques:
Codi
Denominació
Titulars
Grup
Nivell CD
Específic
Singularitzat
Provisió
 Jornada
Dedicació
Incompatibil.
Lloc tipus
Relació
Req. Català
Responsabilitats principals
16-06
Operari Neteja
6
AP
10
300
NO
CG
P
N
L
OP
LA
A2
Realització de tasques de neteja a les dependències municipals, atenció al públic.
Les places d’operaris de neteja pertanyen al grup d’altres agrupacions professionals, per la qual cosa, per a l’accés a aquestes places no s’exigeixi tenir cap de les titulacions previstes en el sistema educatiu, si bé, d’acord amb la relació de llocs de treball el nivell de català exigit per accedir als llocs de treball correspon al nivell A2.
3.  La convocatòria de la borsa de treball i el procés selectiu de concurs, es regirà per les presents bases específiques i, per les bases generals per crear borses de personal laboral per cobrir necessitats temporals i urgents de l’Ajuntament d’Algaida, aprovades per Decret de Batlia núm. 289, de 23 d’abril de 2012, publicades al BOIB Núm. 61 de  01-05-2012, que també es troben a disposició dels interessats al web municipal www.ajalgaida.net (serveis a la ciutadania/oferta d’ocupació pública/bases general borsins personal laboral), i tractant-se de places de personal laboral, per la restant normativa laboral i pels preceptes de la legislació autonòmica de funció pública que les siguin d’aplicació.
4. La convocatòria i les bases específiques es publicaran en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web municipal (www.ajalgaida.net), on també es publicaran periòdicament totes les fases del procés selectiu.
SEGONA. REQUISITS GENERALS I ESPECÍFICS DE LES PERSONES ASPIRANTS. 1. Les persones aspirants en participar a la convocatòria han de complir els següents requisits:
a) Requisits generals: D’acord amb l’article 3 de les bases generals per crear borses de personal laboral per cobrir necessitats temporals i urgents de l’Ajuntament d’Algaida, aprovades per Decret de Batlia núm. 289 (BOIB Núm. 61 de  01-05-2012) i que també es troben a disposició dels interessats al web municipal www.ajalgaida.net (serveis a la ciutadania/oferta d’ocupació pública/bases general borsins personal laboral), han de complir el requisits generals següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o alguna altra en els casos que, d’acord amb l’article 57 de l’EBEP, es permeti l’accés a l’ocupació pública. En aquest darrer cas, les persones aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola i del seu origen no se’n desprengui el coneixement de la llengua castellana, n’han d’acreditar el coneixement mitjançant l’aportació del diploma d’espanyol com a llengua estrangera, regulat en el Reial decret 1137/2002, de 31 d’octubre, o del certificat d’aptitud d’espanyol per a estrangers, expedit per les escoles oficials d’idiomes, o mitjançant l’acreditació que estan en possessió d’una titulació acadèmica espanyola expedida per l’òrgan oficial competent en el territori espanyol,o bé mitjançant la superació d’una prova específica que acrediti que posseeixen el nivell adequat de comprensió i d’expressió oral i escrita en aquesta llengua,de conformitat amb la base 7.
b) Tenir 16 anys complerts i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa.
c) No haver estat separades, mitjançant expedient disciplinari, del servei de cap Administració pública, dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se inhabilitades de manera absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial per a l’accés al cos o escala de funcionari. En el cas de nacionals d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver estat sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat i en els mateixos termes, l’accés a una ocupació pública.
d) En el seu cas, haver satisfet la taxa de serveis de selecció de personal en la forma que  s’estableixi a la convocatòria corresponent.  Restaran exemptes del pagament de la taxa de drets d’examen les persones amb discapacitat igual o superior al 33 %.
e) Tenir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques que siguin necessàries per a l’exercici de les funcions de la categoria professional a què correspon la borsa específica a la qual opten.
f) Estar en possessió del títol acadèmic o nivell de titulació exigits o en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de les sol•licituds. En el cas de titulacions expedides a l’estranger, caldrà aportar l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació i Ciència. Si el títol procedeix d’un estat membre de la Unió Europea, s’ha de presentar el certificat acreditatiu del reconeixement o de l’homologació del títol equivalent, de conformitat amb la Directiva 89/48, de 21 de desembre de 1988, el Reial decret 1665/1992 i altres normes de transposició i desplegament.
g) Acreditar el requisit de coneixements de llengua catalana que s’indiquin a cada convocatòria segons la categoria professional a la que es vulgui optar. Els coneixements han de ser acreditats mitjançant l’aportació del certificat oficial corresponent, expedit per l’Escola Balear d’Administració Pública o expedit o homologat per l’òrgan competent de la Conselleria d’Educació i Cultura.  Les persones aspirants que no acreditin el nivell requerit poden participar en la prova prèvia del nivell corresponent de coneixements de llengua catalana.
h) Carnet de conduir B o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació de les sol·licituds.
b) Requisits específics:  
1. Disposar de certificat d’escolaritat.
2. Disposar de coneixements de llengua catalana corresponents al nivell de certificat A2.
3. Disposar de carnet de conduir en vigor B.
TERCERA.- PRESENTACIÓ DE SOL•LICITUD I DOCUMENTACIÓ. 1. MODEL DE SOL·LICITUD PER PARTICIPAR QUE S’HA DE PRESENTAR:
Les persones interessades han de presentar la seva sol•licitud per participar d’acord amb el model de l’Annex I.
La sol·licitud s’ha de presentar en el Registre General de l’Ajuntament d’Algaida, en el termini de 15 dies hàbils, comptadors des del dia següent de la publicació de la convocatòria al BOIB.{del  16 de novembre al 3 de desembre de 2014, a.i.} Les sol•licituds també es podran presentar, d’acord amb l’article 38.4 de la Llei 30/92 de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En aquest cas,  necessàriament s’haurà de trametre, mitjançant fax o correu electrònic a l’Ajuntament d’Algaida, còpia de la sol•licitud registrada per tal de tenir coneixement de la presentació (Fax núm. 971125044; correu electrònic tagjuridica@ajalgaida.net).
2. DOCUMENTACIÓ ESPECIFICA QUE S’HAN DE PRESENTAR JUNTAMENT AMB LA SOL·LICITUD: Amb la sol·licitud s’ha d’acompanyar ordenadament la següent documentació:  
1)  Fotocòpia del DNI o, en el cas de no ser espanyol, fotocòpia del NIE, passaport o targeta de residència.
2)  Fotocòpia compulsada del certificat d’escolaritat o certificat educatiu equivalent o superior.
3)  Fotocòpia compulsada del títol acreditatiu del nivell de català A2, excepte en el cas de que es sol·liciti realitzar la prova específica de nivell.
4)  Fotocòpia compulsada de disposar de carnet de conduir en vigor.
5) En el cas de persones aspirants amb discapacitat igual o superior al 33 %, han de presentar un certificat dels equips multiprofessionals de l’organisme públic corresponent sobre les condicions personals d’aptitud per exercir les funcions corresponents al categoria professional d’operari de neteja. El certificat ha d’expressar que es troba en condicions de complir les tasques fonamentals del cos mitjançant, si corresponen a judici de l’administració, les adaptacions necessàries del lloc de treball.
3. ACREDITACIÓ DE MÈRITS QUE ES PODEN VALORAR EN EL CONCURS: Per acreditar els mèrits que es podran valorar en el concurs, els aspirants han de presentar una llista detallada i ordenada amb el mèrits que al•leguen, i han d’acreditar-los documentalment mitjançant un certificat de vida laboral emès per la Seguretat Social actualitzat i els contractes de treball ordenats cronològicament, d’acord amb el que disposa la base setena,

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia