martes, 25 de noviembre de 2014

4 places d' Administratiu/iva d'Administració General. C1. Bases. Ajuntament de Marratxí (Mallorca-Illes Balears)

CONVOCATÒRIA I BASES DE LES PROVES SELECTIVES PER A COBRIR, COM A FUNCIONARIS DE CARRERA, DEU LLOCS DE FEINA D’ADMINISTRATIU D’ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L’AJUNTAMENT DE MARRATXÍ.
PRIMERA. Objecte de la convocatòria. L’objecte de les presents bases es regular el procediment per a cobrir, com a funcionaris de carrera, deu (10) llocs de feina d’administratiu d’administració general vacants a la plantilla municipal d’aquest Ajuntament, inclosos a la oferta pública d’ocupació dels anys 2002, 2004 i 2006 (Llocs de feina núm. 84, 86, 103, 119, 211, 228, 246, 252, 269 i 270).
Característiques del lloc de feina:
Escala: Administració general. Subescala administrativa.
Grup C .1
Número de llocs de feina: 10 (4 pel torn lliure i 6 pel torn restringit de promoció interna). Els llocs de feina del torn restringit de promoció interna que no es cobreixin passaran a acumular-se al torn lliure.
Titulació mínima exigida: Batxiller superior, formació professional de segon grau o equivalent.
Procediment selectiu: concurs oposició.
SEGONA. Condicions que han de reunir els aspirants. Per ser admesos a les proves selectives els aspirants hauran de reunir els següents requisits:
Ser espanyol o tenir la nacionalitat d’algun dels Estats membres de la Unió Europea d’acord amb les previsions contingudes a l’article 57 de Llei 7/2007, de 12 d’abril, pel que s’aprova l’Estatut bàsic de l’empleat públic.
Tenir acomplerts 16 anys d’edat i no haver arribat a l’edat de jubilació forçosa, ambdues edats referides al dia en que finalitzi el termini de presentació d’instàncies.
No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari de qualsevol de les administracions públiques. Igualment, no estar sotmès a sanció disciplinaria o condemna penal que impedeixi, en el seu Estat d’origen, l’accés a la funció pública en els supòsits d’aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola.
Estar en possessió, o en condicions d’obtenir-ho en la data en que finalitzi el termini de presentació d’instàncies, del títol acadèmic exigit. No obstant, en virtut del que es disposa a la disposició addicional vint-i-dosena de la Llei 30/1984, de 2 d’agost, de Reforma de la Funció Pública, també podran presentar-se els funcionaris de carrera, auxiliar administratiu de l’Escala d’Administració general, que tinguin una antiguitat mínima al subgrup C de 10 anys. 2
Posseir la capacitat funcional necessària pel desenvolupament de les corresponents funcions.
Requisit específic del torn de promoció interna:
Pertànyer com a funcionari de carrera, auxiliar administratiu de l’escala d’Administració general, a la plantilla de l’Ajuntament de Marratxí amb una antiguitat mínima en el cos o escala de dos anys.
TERCERA. Presentació de sol·licituds. Les instàncies sol·licitant prendre part en el procés selectiu, referides sempre a la data d’expiració del termini assenyalat per a la presentació d’instàncies, es dirigiran al Batle de la Corporació i es presentaran al Registre general de l’Ajuntament durant el termini de vint dies naturals següents al de la publicació de l’anunci de la convocatòria al Butlletí oficial de l’Estat. Els successius anuncis es publicaran únicament al Butlletí oficial de les Illes Balears.
Les instàncies també es podran presentar en la forma que s’indica a l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Les instàncies hauran d’anar acompanyades dels justificants (originals o fotocòpies degudament confrontades) dels mèrits que es vulguin fer valer a la fase de concurs, d’una fotocopia del document nacional d’identitat i del justificant d’haver satisfet els drets d’examen que es fixen en 23,75 €. Així mateix, els aspirants hauran de confeccionar un índex ajustat a la fase de concurs de les presents bases on es recullin ordenadament els mèrits al·legats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia