martes, 25 de noviembre de 2014

Borsa de professor/a d'Anglès, per a escoles oficials d’idiomes i ensenyament secundari, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

Primer.- Obrir una convocatòria específica i extraordinària per cobrir vacants i substitucions de les especialitats següents:
Professors d’escoles oficials d’idiomes
Anglès
Professors d’ensenyament secundari
Anglès
Segon.- Fer constar que els requisits que han de complir els aspirants, inclòs el requisit de titulació acadèmica i/o els nivells de titulació, són els establerts a la Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans de 15 de maig de 2014 (BOIB
núm. 68, de 17 de maig), tenint en compte els aspectes modificats per la Resolució del director general de Planificació, Infraestructures Educatives i Recursos Humans, de 2 de juliol de 2014 (BOIB núm. 90, de 3 de juliol), llevat de les excepcions establertes als apartats 3.1.5.4 i 3.1.5.5.
Les excepcions a l’exigència del requisit de les titulacions acadèmiques i/o els nivells de titulació establerts en aquests apartats seran, exclusivament per a aquesta convocatòria, les següents:
2.1 Per a l’especialitat d’anglès del cos de professors d’ensenyament secundari s’exceptua l’exigència d’aquest requisit sempre que el sol·licitant compleixi les condicions següents:
1. Estar en possessió de qualsevol titulació superior de l’àrea d’Humanitats o Ciències Socials i del certificat oficial de l’ idioma corresponent al nivell B2 del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECRL).
2. Haver estat nomenat funcionari interí docent de l’Administració educativa de les Illes Balears de qualsevol de les dues especialitats objecte d’aquesta convocatòria en les quals sol·licita ser admès i haver-ne prestat serveis durant un període mínim de 3 mesos.
3. Haver format part de la borsa d’aspirants a funcionaris interins docents del curs 2013-2014 i haver prestat serveis durant aquest curs en qualsevol especialitat.
2.2 Per a l’especialitat d’anglès del cos de professors d’escoles oficials d’idiomes s’exceptua l’exigència d’aquest requisit sempre que el sol·licitant compleixi les condicions següents:
1. Estar en possessió de qualsevol titulació superior de l’àrea d’Humanitats o Ciències socials i del certificat oficial de l’ idioma corresponent al nivell C2 del Marc Europeu Comú de Referència de per a les Llengües (MECRL).
2. Haver estat nomenat funcionari interí docent de l’Administració educativa de les Illes Balears de qualsevol de les dues especialitats objecte d’aquesta convocatòria en les quals sol·licita ser admès i haver-ne prestat serveis en qualsevol d’elles durant un període mínim de 3 mesos.
3. Haver format part de la borsa d’aspirants a funcionaris interins docents del curs 2013-2014 i haver prestat serveis durant aquest curs en qualsevol especialitat .
Tercer.- Els aspirants que participin en aquesta convocatòria quedaran inclosos a la borsa de la convocatòria ordinària i aquells aspirants que ja figurin com a admesos en aquesta borsa i tinguin plaça adjudicada restaran com a no disponibles a les especialitats motiu d’aquesta convocatòria fins
que es donin les circumstàncies que, segons les bases generals, els atorguin la situació de disponibles.
Quart.- Els aspirants que vulguin prendre part en aquesta convocatòria han d’emplenar la sol·licitud que figura a l’annex d’aquesta Resolució.
Per formalitzar la sol·licitud, cal registrar-la juntament amb els documents justificatius compulsats que acreditin els requisits per poder participar en la convocatòria, i amb el document oficial que acrediti la nota mitjana de l’expedient acadèmic d’una de les titulacions al·legades per a l’accés a les distintes funcions.
Cinquè. Presentació de la sol·licitud de participació.- La sol·licitud de participació i la documentació corresponent es podrà registrar:
a) A qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats o a les Delegacions Territorials d’Educació, Cultura i Universitats a Menorca o a Eivissa i Formentera.
b) A qualsevol dels llocs que preveu l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre (BOE núm. 285, de 27 de novembre), de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/1999, de 13 de gener (BOE núm. 12, de 14 de gener).
En el cas que s’opti per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, s’ha de fer en sobre obert perquè sigui datada i segellada pel funcionari abans de ser certificada.
Sisè. Termini de presentació de sol·licituds.- El termini de presentació de sol·licituds i de la documentació pertinent per participar en la convocatòria serà de 3 dies naturals comptadors des del mateix dia de la publicació.{del 25 al 27 de novembre de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia