miércoles, 26 de noviembre de 2014

procediment per al reconeixement d'entitats que acrediten competència lingüística en llengües estrangeres en l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana l'any 2015.

[2014/10815]
1. Objecte i àmbit d’aplicació. 1.1. Es podran presentar al procediment d’acreditació aquelles entitats que responguen a un dels supòsits següents:
– Centres o servicis de llengües dependents d’institucions educatives de l’Espai Europeu d’Educació Superior.
– Corporacions de dret públic, regulades per la Llei 11/1997, de 16 de desembre, o per la Llei 6/1997, de 4 de desembre.
– Institucions certificadores de nivell de competència en llengües estrangeres de reconegut prestigi internacional.
1.2. Les presents instruccions seran aplicables a aquelles entitats que opten a l’acreditació, per part de l’Administració, de la certificació de nivells de competència en llengües estrangeres, dins del que preveu el Decret 61/2013, de 17 de maig, del Consell, pel qual s’establix un sistema de reconeixement de la competència en llengües estrangeres a la Comunitat Valenciana i es crea la Comissió d’Acreditació de Nivells de Competència en Llengües Estrangeres (DOCV 20.05.2013).

...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia