domingo, 24 de febrero de 2019

1 Tècnic/a mitjà/ana en informàtica i xarxes amb caràcter interí. Consorci de Biblioteques de Barcelona

En data 29 de gener de 2019, el President del Consorci de Biblioteques de Barcelona va aprovar les bases que han de regir la convocatòria de selecció d'una plaça de tècnic/a d'informàtica i xarxes amb caràcter interí
Les bases de la convocatòria són les que s'adjunten a continuació.
BASES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA D'UNA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL PER AL LLOC DE TREBALL DE TÈCNIC/A D'INFORMÀTICA I XARXES DEL CONSORCI DE BIBLIOTEQUES DE BARCELONA
El Consorci de Biblioteques de Barcelona ofereix una contractació laboral de les característiques següents:
1. CONDICIONS DE TREBALL
Categoria: Tècnic/a mitjà/ana en informàtica.
Retribució: 2.123,02 euros bruts mensuals (en catorze mensualitats més una paga de productivitat, assistència i puntualitat).
Jornada: 37,5 hores setmanals.
Tipus de contracte: Contracte laboral temporal d'interinitat.
Durada: Fins a la cobertura definitiva de la plaça o fins a la seva amortització.
Ubicació del lloc de treball: Serveis centrals del Consorci, la Rambla, 88-94.
...
3. REQUISITS. Les persones aspirants han de reunir els requisits següents:
3.1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d'altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
També poden ser admesos el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea, o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, independentment de la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o més grans d'aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors.
Les persones amb nacionalitat diferent de l'espanyola han de demostrar coneixements suficients de castellà i català, per la qual cosa han de superar unes proves amb aquesta finalitat.
3.2. Haver complert setze anys i no excedir l'edat de jubilació forçosa.
3.3. Estar en possessió de la titulació de grau en Informàtica o Enginyeria Tècnica Informàtica o titulació equivalent o superior.
Les persones aspirants d'estats membres de la Unió Europea han d'estar en possessió de la titulació equivalent reconeguda a Espanya de conformitat amb el que estableix la normativa vigent en la matèria.
3.4. No haver estat separades per causa d'expedient disciplinari del servei de cap de les administracions públiques, ni estar inhabilitades per a desenvolupar les funcions públiques.
Les persones amb nacionalitat d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea han d'acreditar mitjançant declaració jurada o promesa que no estan sotmeses a cap sanció disciplinària o condemna penal que els impedeixi l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.
3.5. No haver estat condemnades per sentència ferma per cap delicte contra la llibertat i la indemnitat sexuals, tal com especifica l'apartat 5 de l'article 13 de la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor, de modificació parcial del Codi civil i de la Llei d'enjudiciament civil, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l'adolescència.
Les persones aspirants han de reunir els requisits durant tot el procediment selectiu i la vigència de la borsa, des de la data final per a la presentació d'instàncies i fins al moment de ser contractades.
4. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. 4.1. El personal que vulgui participar en aquesta convocatòria ha de presentar instància, preferentment, al registre electrònic de l'Ajuntament de Barcelona (cal adjuntar-hi una còpia de la instància normalitzada que consta com a annex 2 d'aquestes bases degudament complimentada).
Així mateix, pot presentar-la, amb còpia duplicada, de forma presencial al Registre del Consorci de Biblioteques de Barcelona (la Rambla, 88, 3a planta), als registres de l'Ajuntament de Barcelona o per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest cas, s'ha d'emprar el model d'instància que consta com a annex 2 d'aquestes bases.
4.2. La sol·licitud per a participar en aquesta convocatòria s'ha de presentar dins del termini de vint dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). {del 22 de febrer al  21 de març de 2019, a.i.}
... web del Consorci de Biblioteques de Barcelona:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia