viernes, 15 de febrero de 2019

88 places de l'escala auxiliar administrativa (subgrup C2) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en torn lliure

Convocar proves selectives per a l'accés de personal a l'escala auxiliar administrativa (subgrup C2) d'acord amb les bases que s'especifiquen a continuació.
BASES
1. Normes generals. 1.1. Es convoquen proves selectives per a proveir 88 places de l'escala auxiliar administrativa (subgrup C2) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), en torn lliure que corresponen a:
- 13 places a l'oferta d'ocupació pública de personal d'administració i serveis per al 2016 aprovada per l'acord de Consell de Govern 188/2016, de 4 de novembre (DOGC 7265), esmenada per l'Acord de Consell de Govern218/07/20, de 24 d'octubre (DOGC 7772)
- 25 places a l'oferta d'ocupació pública de personal d'administració i serveis per al 2017 aprovada per l'acord de Consell de Govern 76/2017, de 23 de maig (DOGC 7499), esmenada per l'Acord de Consell de Govern 2018/07/21, de 24 d'octubre (DOGC 7772)
- 50 places a l'oferta d'ocupació pública addicional per a l'estabilització de l'ocupació temporal de personal d'administració i serveis aprovada per l'acord de Consell de Govern 2018/09/12, d'11 de desembre (DOGC 7776), 
1.2. Del nombre total de places, se'n reserva 6 places per a les persones aspirants que acreditin la condició legal de discapacitat, considerant com a tals les que estableix l'apartat 2, article 4 del text refós de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/2013, de 29 de novembre. Si aquestes places no es proveeixen, s'acumularan a la resta de les places convocades.
1.3. El procediment de selecció dels aspirants és el concurs oposició.
1.4. El perfil genèric de competències organitzatives, tècniques i personals de les places és el que consta en l'annex 1.
Els llocs de treball que són objecte d'aquesta convocatòria es publicaran conjuntament amb aquestes bases a la pàgina web de la UPC http://www.upc.edu/sdp, apartat de “Concursos i oposicions del PAS”, “Convocatòries de concursos i oposicions”, “Oposicions personal funcionari”.
2. Requisits de les persones aspirants Per a l'admissió al procés selectiu cal complir els requisits següents:
2.1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d'un estat membre de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els és aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores en els termes en què aquesta és definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.
També hi poden participar el o la cònjuge i els seus descendents, tant dels ciutadans espanyols com dels ciutadans d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o més grans d'aquesta edat i que visquin a càrrec d'ells.
Aquest últim benefici és igualment aplicable a familiars de ciutadans d'altres estats quan ho prevegin els tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya.
2.2. Haver complert setze anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació amb caràcter general.
2.3. Tenir el graduat en educació secundària obligatòria (ESO), el graduat escolar, la formació professional de primer grau, el batxillerat elemental o una titulació equivalent, o qualsevol altre títol de nivell superior, o estar en condicions d'obtenir-lo en la data en què finalitza el termini de presentació de les sol·licituds.
En el cas de les titulacions obtingudes a l'estranger, s'ha de presentar la convalidació o credencial que acredita l'homologació del títol. 
2.4.Segons el Decret 161/2002 d'11 de juny, acreditar el coneixement com a mínim del nivell de suficiència de català C1 del Marc europeu comú de referència per a les llengües, mitjançant la presentació del certificat corresponent, o bé superar la prova de coneixements de llengua catalana que preveu la base 6 d'aquesta convocatòria.
2.5. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han d'acreditar els coneixements com a mínim del nivell de suficiència de castellà C2 del Marc europeu comú de referència de les llengües, mitjançant la presentació d'un certificat en què consti que han cursat l'educació primària i secundària i el batxillerat a l'Estat espanyol, dels diplomes d'espanyol (nivell C2) que estableix el Reial decret 1137/2002, de 31 d'octubre, o un d'equivalent, o del certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes. Les persones que no disposin de cap documentació acreditativa hauran de superar la prova de coneixements de llengua castellana que preveu la base 6 d'aquesta convocatòria.
2.6. Les proves de coneixements de català i de castellà, que s'hagin de fer, es convocaran conjuntament amb el primer exercici de la fase d'oposició i es realitzaran el mateix dia a continuació del primer exercici.
2.7. Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies de les places que són objecte de la convocatòria. Pel que fa a les persones amb algun grau de discapacitat, s'han d'atenir al que estableix el Decret 66/1999 de 9 de març.
2.8. No estar separat per causa d'un expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de funcions públiques.
2.9. Els requisits especificats anteriorment s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i s'han de continuar complint fins a la data de la presa de possessió com a funcionari o funcionària de carrera.
3. Sol·licituds 3.1. El termini per a la presentació de sol·licituds és de vint dies a comptar de l'endemà de la publicació d'aquestes bases al DOGC {del 15 defebrer al ... de març de 2019, a.i.}
3.2.Les persones aspirants que vulguin prendre part en aquestes proves selectives han d'emplenar el model normalitzat de sol·licitud que es facilita a la pàgina web de la UPC http://www.upc.edu/sdp, apartat de “Concursos i oposicions del PAS”, “Convocatòries de concursos i oposicions”, “Oposicions personal funcionari”.
3.3. Les sol·licituds emplenades i signades juntament amb la documentació acreditativa poden presentar-se al Registre General d'aquesta universitat, edifici Vèrtex, plaça Eusebi Güell núm. 6, 08034 Barcelona, als registres públics de la UPC, que es poden consultar a l'adreça web https://www.upc.edu/patrimoni/ca/registres-publics, per via electrònica, accedint al tràmit a l'adreça https://seuelectronica.upc.edu/ca/tramits/convocatories-de-concursos-i-oposicions-del-PAS, o per qualsevol dels altres mitjans que autoritza l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d`1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia