jueves, 14 de febrero de 2019

borsa de treball temporal de personal Tècnic d'Administració General, de l'Ajuntament de Catarroja

Edicte de l'Ajuntament de Catarroja sobre convocatòria per a la constitució d'una borsa de treball temporal de personal tècnic d'administració general.
EDICTE
Per Resolució d'Alcaldia núm. 301/2019 de 30 de gener s'ha aprovat la convocatòria de procés selectiu per a la constitució, pel procediment abreujat, d'una borsa de treball temporal de personal Tècnic d'Administració General, d'acord amb les bases aprovades en acord de Junta de Govern Local de data 23 de setembre de 2016 i Resolució d'Alcaldia 2899/2016 de 24 d'octubre, pel sistema d'oposició.
Les bases estaran disponibles en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Catarroja, i en la pàgina web municipal: www.catarroja.es.
Les sol·licituds hauran de presentar-se, d'acord amb les bases, en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Catarroja, o en la forma prevista en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 20 dies naturals, comptats des del següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València. {del 15 de febrer al 6 de març de 2019, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia