martes, 19 de febrero de 2019

2 places d'Agents de la Policia Local, pel torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició. Bases. Ajuntament d'Algemesí (València)

Edicte de l'Ajuntament d'Algemesí sobre convocatòria de tres places d'agent de la Policía Local: dos per torn lliure i una per mobilitat.
EDICTE
Per la junta de govern local de data 15/12/2017 s'aprovaren les bases per a la cobertura en propietat de 3 places d'agent de policia local (bases modificades per acord de data 23/03/2018)
En data 4 de gener de 2018 entrà en vigor la llei 17/2017 de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana. Aquesta llei introdueix algunes variacions a tenir en compte en els procés de selecció de policies locals.
A pesar de que les bases s'aprovaren abans de l'entrada en vigor de lla llei l'Agència Valencia de Seguritat Pública i Emergències ens comunica la necessitat de la seua adaptació a la norma actual. Es per això que el procés ha estat paralitzat fins que per acord de la Junta de Govern Local de data 09/11/2018 s'han aprovat unes noves bases ajustades a la normativa en vigor que recentment han estat validades per l'Agència.
A causa del anterior pel presen edicte es fa públic que per acord de la Junta de Govern Local en sessió celebrada el dia 09/11/2018 es van aprovar les bases i la convocatòria (adptació de les aprovades per acords de data 15/12/2017 i 23/03/2018) per a la provisió en propietat de 3 places d'agent de la policia local, 2 per torn lliure i 1 pel torn de mobilitat corresponents a les ofertes d'ocupació pública dels exercicis 2016 i 2017.
Es transcriu a continuació el text íntegre de les bases aprovades:
BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ, COM A FUNCIONARIS/RIES EN PROPIETAT, DE TRES PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL VACANTS EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT D'ALGEMESÍ.
1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA
L'objecte de la present convocatòria és la provisió en propietat de tres (3) places d'Agents de la Policia Local, dues (2) d'elles pel torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició, i una (1) pel torn de mobilitat mitjançant concurs entre funcionaris/es pertanyent a altres Cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana, segons detall:
LLOCS, denominats Agents de Policia Local:
Classificació: Administració especial. Subescala serveis especials, Policia local i auxiliar, escala bàsica, grup C, subgrup C1
- Titulació requerida: Títol de batxiller o tècnic o equivalent.
- Requisit del lloc de treball: estar en possessió del certificat del grau elemental de coneixements de valencià nivell B1
La presentació de la documentació haurà de fer-se d'acord amb el que estableixen aquestes bases, amb anterioritat al nomenament com a personal funcionari en pràctiques.
Si la plaça oferida pel torn de mobilitat no fora coberta per aquest procediment de selecció, incrementarà les que hagen de ser proveïdes per oposició lliure.
Les places ofertades són les que estaven ocupades pels agents A2, A4 i A8 corresponents a les jubilacions produïdes en 2015 i 2016 i a les ofertes públiques d'ocupació dels exercicis 2015 i 2016.
Si bé la disposició transitòria setena de la llei 17/2017 de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana estableix la reserva del 30% de les places ofertades per a dones, el número de places d'aquesta convocatòria no permet la reserva.    www.algemesi.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia