domingo, 24 de febrero de 2019

personal de suport a la docència (instrumentista- pianista). Organisme Autònom Institut del Teatre

Organisme Autònom Institut del Teatre ANUNCI sobre procés selectiu.
Per decret de la presidència de l'Organisme Autònom “Institut del Teatre”, de data 7 de febrer de 2019, s'ha aprovat una resolució (núm. registre 176/19), el text íntegre de la qual és el següent:
“Atès que el Pla d'Ordenació Acadèmica (POA) de cada curs acadèmic pot comportar la necessitat de contractar a personal laboral temporal de suport a la docència (instrumentista pianista) en les assignatures previstes pel mateix.
Atès que aquestes contractacions s'efectuaran en règim laboral previst a l'art. 15 del text refós de la Llei de l'Estatut dels Treballadors, aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre.
Vist l'art. 19 1.3. a) del Conveni Col·lectiu, els quals disposen que per a cada curs escolar, d'acord amb les necessitats de cada centre docent i mitjançant les ordenacions acadèmiques es determinaran les distribucions de les dedicacions setmanals del personal docent i d'altres professionals de diferents àmbits.
RESOLUCIÓ
Primer.- APROVAR les bases generals i específiques que regiran el procés de selecció per a la confecció d'una borsa de treball per a possibles contractacions laborals temporals de personal de suport a la docència (instrumentista- pianista) incloses en el Pla d'Ordenació Acadèmica (POA) que s'aprovi en cada curs acadèmic, i que s'especifiquen tot seguit:
BASES GENERALS REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONFECCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A POSSIBLES CONTRACTACIONS LABORALS TEMPORALS DE PERSONAL DE SUPORT A LA DOCÈNCIA (INSTRUMENTISTA PIANISTA) INCLOSES EN EL PLA D'ORDENACIÓ ACADÈMICA (POA) DE L'ORGANISME AUTÒNOM INSTITUT DEL TEATRE 
Primera. Objecte de la convocatòria. És objecte de les presents bases regular el procés selectiu d'una borsa de treball de personal de suport a la docència (instrumentista pianista) per possibles suplències o incidències de personal segons les necessitats de l'Institut del Teatre i d'acord amb el Pla d'Ordenació Acadèmica vigent en el moment.
Segona. Requisits de les persones aspirants. En tot cas per prendre part en el procés selectiu és necessari que els/les aspirants reuneixin, en la data de finalització del termini per a la presentació d'instàncies, les condicions fixades a l'article 71 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les Entitats Locals, amb les següents especificacions:
- Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res.
- També podran ser admesos/es el cònjuge i els descendents del cònjuge, tant de ciutadans i ciutadanes espanyoles/es com de nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea o d'estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors i treballadores, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre i quan els cònjuges no estiguin separats de dret i, els descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors.
- Els /les nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea hauran d'acreditar la seva nacionalitat.
- L'article 10.2 de la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre, de reforma de la llei 4/2000, d'11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, estableix que els estrangers que disposin del permís de residència corresponent poden accedir, en igualtat de condicions amb els nacionals del estats membres de la Unió Europea, a la situació de personal laboral al servei de les administracions públiques, d'acord amb els principis constitucionals d'igualtat, mèrit, capacitat i publicitat.
- Els/les nacionals d'altres Estats hauran de demostrar coneixements suficients de castellà i català, podent-se exigir la superació de proves amb aquesta finalitat.
- Haver complert setze anys i no excedir de l'edat de jubilació forçosa.
- Possibilitat d'incorporació immediata.
- Estar en possessió de la titulació suficient i/o dels requisits específics d'acord amb el que s'indica en les corresponents bases específiques.
Els/les aspirants d'altres estats hauran d'estar en possessió d'algun dels títols reconeguts a Espanya de conformitat amb el que s'estableix a la normativa vigent en la matèria.
En el supòsit que s'aporti un títol obtingut al estranger equivalent al requerit, aquest ha de ser homologat de manera oficial per l'autoritat acadèmica corresponent del Ministeri d'Educació.
- No haver estat separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei a qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni estar inhabilitat/da absoluta o especial per desenvolupament de treballs o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a les desenvolupades en el cas del personal laboral, en el que hagués estat separat/da o inhabilitat/da. En el cas de ser nacional o d'un altre Estat, no estar inhabilitat/da o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinaria o equivalent que impedeixi , en el seu Estat, en els mateixos termes l'accés a l'oferta d'ocupació pública.
- Tenir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.
- No haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual que inclou l'agressió i l'abús sexual, l'assetjament sexual, l'exhibicionisme i provocació sexual, prostitució i explotació sexual i corrupció de menors, així com pel tràfic d'éssers humans.
Per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l'adolescència, es modifica l'article 13 de la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener de la manera següent: “Serà requisit per a l'accés i exercici de les professions, oficis i activitats que impliquin contacte habitual amb menors, no haver estat condemnat per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i la indemnitat sexual [...]. A aquests efectes, els qui pretenguin accedir a dites professions, oficis o activitats hauran d'acreditar aquesta circumstància mitjançant l'aportació d'una certificació negativa del Registre Central d'Antecedents Penals”.
Tercera. Presentació de sol·licituds. Les persones que desitgin prendre part en les proves selectives hauran de presentar una sol·licitud tipus en el Registre General de l'Institut del Teatre, Pça. Margarida Xirgu, s/n, (de dilluns a divendres de 9 a 14 h) sens perjudici de poder fer-ho també per qualsevol dels altres mitjans previstos a la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu Comú a les administracions públiques. El termini per a la presentació serà de 10 dies naturals comptadors a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC). {del 22 de febrer al 4* de març de 2019, a.i.} La presentació de la sol·licitud fora de dit termini comporta l'exclusió de l'aspirant.
La sol·licitud haurà de ser en model normalitzat per aquestes convocatòries que es lliurarà en el Registre General de l'Institut del Teatre i es podrà descarregar en el web de l'Organisme (www.institutdelteatre.cat).
Cas que alguna de les sol·licituds tingués cap defecte esmenable, es comunicarà a la persona interessada d'acord amb el que disposa l'article 71 de la citada Llei 39/2015, per a la seva esmena en el termini de deu dies.   ...
Setena. Llista de persones que integraran la borsa de treball. Un cop finalitzada la qualificació dels/de les aspirants, el Tribunal farà públic en els taulers d'anuncis de l'Institut del Teatre, Pça Margarida Xirgu, s/n de Barcelona i l'adreça d'Internet : http://www.institutdelteatre.cat, la relació de persones que han d'integrar la borsa de treball.
La borsa de treball tindrà una vigència de tres anys.
La permanència del personal seleccionat en aquestes borses resta supeditada a la seva disponibilitat immediata per cobrir les incidències que es presentin. 
BASES ESPECÍFIQUES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONFECCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A POSSIBLES CONTRACTACIONS LABORALS TEMPORALS DE PERSONAL DE SUPORT A LA DOCÈNCIA (INSTRUMENTISTA PIANISTA) INCLOSES AL PLA D'ORDENACIÓ ACADÈMICA (POA) DEL CURS ACADÈMIC CORRESPONENT DE L'ORGANISME AUTÒNOM INSTITUT DEL TEATRE
21/18-19 INSTRUMENTISTA PIANISTA 
Categoria
Tècnic/a Mitjà Educació
Tipologia de professor:
Instrumentista pianista
Personal de suport a la docència
Grup de classificació:
Grup B, subgrup A2
Requisit per concursar
Títol acreditatiu de Grau Mitjà de Música, especialitat piano
Adscripció escola:
Institut del Teatre
Centre
Barcelona/Terrassa
Les dades acadèmiques consignades en aquestes bases es troben supeditades a les possibles modificacions que s'efectuïn al Pla d'Ordenació Acadèmica (POA) del curs acadèmic corresponent, i les assignatures hauran de ser previstes en la mateixa àrea de saber.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia