jueves, 16 de octubre de 2014

1 beca per a llicenciats o llicenciades en Economia o Administració i Direcció d’Empreses per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Projectes i Fons Europeus. Conselleria d’Hisenda i Administració Pública.

Primer.- Convocar la concessió, en règim de concurrència competitiva, d’una beca per a llicenciats o llicenciades en Economia o Administració i Direcció d’Empreses per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Projectes i Fons Europeus.
Segon.- Aprovar les bases per les quals es regula esta convocatòria, incloses en l’annex I, així com el barem de mèrits que s’incorpora com a annex II.
ANNEX I
Bases de la convocatòria d’una beca per a la realització de pràctiques professionals en la Direcció General de Projectes i Fons Europeus
Primera. Objecte. Esta convocatòria té per objecte la concessió d’una beca, en règim de concurrència competitiva, per a llicenciats i llicenciades en Economia o Administració i Direcció d’Empreses, o equivalent, per a completar la seua formació pràctica en matèries relacionades amb la promoció i informació, dirigida a facilitar la participació general de la Comunitat Valenciana en convocatòries de projectes europeus i tasques relacionades amb el desenrotllament del Servici del Fons Social Europeu i Cooperació Territorial Europea.
Tercera. Requisits que han de posseir les persones sol·licitants. 1. Podran optar a l’obtenció d’esta beca les persones que, al terme del termini de presentació de sol·licituds, posseïsquen els requisits següents:
) Nacionalitat espanyola o de qualsevol altre estat membre de la Unió Europea.
) Els aspirants que no posseïsquen la nacionalitat espanyola hauran de tindre coneixements suficients en alguna de les llengües oficials de la Comunitat Valenciana. El candidat haurà d’estar en possessió almenys del nivell A2 en alguna de les dos llengües d’acord amb el marc comú europeu de referència. Els títols hauran d’estar expedits per escoles oficials o qualsevol organisme oficial acreditat. En el cas del valencià, només es valoraran els certificats expedits o homologats per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.
) No tindre més de 35 anys.
) Estar en possessió del títol de llicenciat en Economia o en Administració i Direcció d’Empreses o equivalent, expedit o homologat per les autoritats espanyoles corresponents i que no hagen transcorregut més de cinc anys des de la seua obtenció.
) Tindre coneixements d’anglés. Estar en possessió del títol acreditatiu almenys del nivell B1 d’acord amb el marc comú europeu de  referència. El títol haurà d’estar expedit per escoles oficials o qualsevol organisme oficial acreditat.
) No haver sigut beneficiari de beques de pràctiques professionals en la Generalitat per un període igual o superior a 36 mesos.
) No estar incurs en les prohibicions per a obtindre la condició de beneficiari, establides en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, la qual cosa s’acreditarà per mitjà de la declaració responsable inclosa en el model de sol·licitud que estarà accessible en la seu electrònica de la Generalitat (‹ www.gva.es ›).
2. No podran optar a esta beca les persones que en el moment de publicar-se la convocatòria ja gaudisquen d’una beca de practiques professionals en la Generalitat, llevat que es concórrega a la mateixa beca de què es gaudix o que queden menys de dos mesos per a la seua finalització.
Quarta. Duració de la beca i pròrroga. 1. El període de duració de la beca serà de dotze mesos des de la data que s’indique en la resolució de concessió. En tot cas, la seua duració quedarà condicionada a l’existència de dotació econòmica en els distints exercicis pressupostaris afectats.
2. El període de duració podrà prorrogar-se sense necessitat de nova convocatòria per un període màxim de dotze mesos addicionals, sempre que hi haja la disponibilitat pressupostària corresponent i l’exercici de l’activitat que s’efectue així ho requerisca o aconselle.
Quinta. Dotació econòmica. 1. La dotació econòmica pressupostària de la beca serà de 1.083,33 € bruts mensuals, que puja a l’import total 12.999,96 € bruts anuals.
El becari o la becària realitzarà les pràctiques professionals en el Servici del Fons Social Europeu i Cooperació Territorial Europea de la Direcció General de Projectes i Fons Europeus, situat a València.
Sèptima. Termini, lloc i forma de presentació de les sol·licituds. 1. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils,comptador a partir de l’endemà de la publicació d’esta convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 17 d'octubre al 4 de novembre de 2014, a.i.}
2. Les persones aspirants a obtindre la beca han de presentar, exclusivament per via electrònica, la sol·licitud dirigida a la Direcció General de Projectes i Fons Europeus i el currículum de forma completa segons els models normalitzats. Per a això, han de accedir a la seu electrònica de la Generalitat (‹ https://sede.gva.es ›), clicar en l’apartat «servici en línia» i buscar el tràmit dissenyat a este efecte, i han d’omplir els formularis disponibles a fi de poder obtindre l’autobaremació inicial dels mèrits adduïts en el currículum, el qual es calcularà de forma automàtica a partir de la informació que s’hi aporte.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia