jueves, 23 de octubre de 2014

premis al Mèrit en l’Educació als professionals de l’educació no universitària de la Comunitat Valenciana.

Primer. Convocatòria. Es convoquen els premis al Mèrit en l’Educació no universitària a la Comunitat Valenciana corresponents a l’any 2014 d’acord amb les bases establides per l’Orde 82/2013, de 30 de juliol, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual s’aproven les bases reguladores dels premis al Mèrit en l’Educació als professionals de l’educació no universitària de la Comunitat Valenciana.
Segon. Presentació de candidatures. 1. Les sol·licituds, segons el model establit en l’annex I, junt amb la documentació corresponent, aniran dirigides a la direcció territorial amb competències en matèria d’educació de la qual depenga el centre educatiu el candidat proposat del qual hi tinga especial vinculació, bé per ser el seu últim centre de destinació o bé per haver desenrotllat significativament en el centre part de la seua trajectòria professional.
A este efecte podran ser presentades en qualsevol dels llocs assenyalats en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, modificada per Llei 4/1999.
Quart. Termini de presentació de candidatures i documentació. 1. El termini de presentació de candidatures i documents serà de 30 dies hàbils comptats des de l’endemà de publicar-se esta resolució en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 24 d'Octubre al 28 de Novembre de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia