jueves, 16 de octubre de 2014

1 Oficial qualificat de fusteria, contracte de relleu (C2). PROCÉS SELECTIU 14-TEMP12. Ajuntament d’Olesa de Montserrat (Barcelona)

Ajuntament d’Olesa de Montserrat. ANUNCI sobre aprovació de les bases específiques i de la convocatòria del procés de selecció per proveir, mitjançant contracte de relleu, un lloc de treball d’oficial qualificat de fusteria, del grup de classificació C2, de la plantilla de personal laboral, amb una jornada de 19 hores setmanals.
Pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 30 de setembre de 2014 s’han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés de selecció per proveir, mitjançant contracte de relleu, un lloc de treball d’Oficial qualificat de fusteria, del grup de classificació C2, de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb una jornada de 19 hores setmanals.
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ C2 SERÀ DE 12,20€
Les persones que presentin documentació de l’Institut Nacional d’Ocupació i/o del Servei Català d’Ocupació, de la qual s’acrediti i constati la situació de desocupació, tindran una bonificació del 100% de la taxa, segons l’article 7 de l’ordenança fiscal número 26 que regula les taxes de drets d’examen de l’any 2014.
PROCÉS SELECTIU 14-TEMP12
És objecte de les presents bases regular el procés selectiu per proveir, mitjançant contracte de relleu, un lloc de treball d’Oficial qualificat de fusteria, del grup de classificació C2, de la plantilla de personal laboral de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb una jornada de 19 hores setmanals i una retribució mensual bruta de 712,71 €, que es regirà per les bases generals exposades al BOPB de data 27 de juny de 2012 i les bases específiques següents:
Primera.- Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
- Estar en possessió del títol de graduat escolar formació professional de 1er grau o equivalent.
- Trobar-se en situació d’atur i constar com a demandant d’ocupació al SOC.
- Estar en possessió del certificat de nivell A de la Junta permanent del Català, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents, que s’hauran d’aportar en el moment de presentar la instància.
- Estar en possessió del permís de conduir B.
www.olesademontserrat.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia