jueves, 16 de octubre de 2014

1 plaça d’ Enginyer/a Superior, del grup de classificació A1. PROCÉS SELECTIU 14-TEMP11. Ajuntament d’Olesa de Montserrat (Barcelona)

Pel qual es fa públic que, per la Junta de Govern Local del dia 30 de setembre de 2014 s’han aprovat les Bases específiques i la convocatòria del procés de selecció per cobrir interinament un lloc de treball d’ENGINYER SUPERIOR, del grup de classificació A1, de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat.
LA TAXA REGULADORA DE DRETS D’EXAMEN FIXADA SEGONS L’ORDENANÇA FISCAL NÚMERO 26, I ASSENYALADA EN FUNCIÓ DEL GRUP DE CLASSIFICACIÓ A1 SERÀ DE 23,15€
Les persones que presentin documentació de l’Institut Nacional d’Ocupació i/o del Servei Català d’Ocupació, de la qual s’acrediti i constati la situació de desocupació, tindran una bonificació del 100% de la taxa, segons l’article 7 de l’ordenança fiscal número 26 que regula les taxes de drets d’examen de l’any 2014.
PROCÉS SELECTIU 14-TEMP11
És objecte d’aquestes bases la regulació dels procés de selecció per cobrir interinament una plaça vacant d’ ENGINYER SUPERIOR, del grup de classificació A1, de la plantilla de personal funcionari de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb una dedicació de jornada complerta amb disponibilitat i una retribució mensual bruta de 2.391,65 €, que es regirà per les bases generals publicades al BOP de data 27 de juny de 2012 i exposades a la web municipal i les bases específiques següents:
Primera.- Requisits específics. A més de les condicions generals exposades a la base general segona, els aspirants hauran de:
- Estar en possessió de la titulació acadèmica d’enginyer superior.
- Experiència superior a un any com a enginyer en un Departament Tècnic Municipal o d’altre administració pública o amb projectes relacionats i subjectes a l’Administració municipal.
- Estar en possessió del certificat de nivell C de la Junta permanent del Català, o d’algun dels certificats o titulacions equivalents, que s’hauran d’aportar en el moment de presentar la instància.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia