jueves, 23 de octubre de 2014

concurs de selecció de centres públics educatius de titularitat de la Generalitat per a la gestió autònoma de programes anuals de formació permanent del professorat de la Comunitat Valenciana.

Primer. Convocatòria. 1. Es convoca un concurs de selecció de centres públics educatius d’ensenyances d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional, ensenyances de règim especial i educació de persones adultes, de titularitat de la Generalitat.
2. Per mitjà d’este concurs els centres seleccionats podran obtindre una assignació econòmica i suport específic del centre de formació, innovació i recursos educatius (CEFIRE).
3. S’aproven les bases pe les quals es regirà esta convocatòria, que s’inclouen com a annex a la present resolució.
ANNEX
Bases de la resolució per la qual es convoca un concurs de selecció de centres públics educatius de titularitat de la Generalitat per a la gestió autònoma de programes anuals de formació permanent del professorat de la Comunitat Valenciana
Primera. Objecte de la convocatòria. L’objecte de la present convocatòria és la selecció de centres públics educatius de titularitat de la Generalitat per a la gestió autònoma de programes anuals de formació permanent del professorat, amb una assignació econòmica i suport específic per part dels CEFIRE.
Segona. Duració de les activitats. 1. Les activitats de formació a desenrotllar es faran explícites en el programa anual de formació del centre (PAF), arreplegat en la programació general anual (PGA), la qual comptarà amb l’aprovació del claustre del professorat.
2. Els PAF dels centres educatius es desenrotllaran al llarg del curs 2014-2015, basant-se en el disseny d’activitats arreplegat en la PGA.
3. Si les característiques de la formació exigixen una duració major s’indicaran les etapes i els resultats a obtindre en cada curs acadèmic.
Tercera. Participants. 1. Podran participar en este concurs els centres públics educatius d’ensenyances d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional, ensenyances de règim especial i educació de persones adultes de titularitat de la Generalitat.
2. Les sol·licituds de participació en la convocatòria desenrotllaran aquelles activitats arreplegades en la PGA.
Quarta. Àmbits de treball de les activitats finançades. 1. Les activitats formatives finançades amb l’ajuda adjudicada tractaran de les línies estratègiques del Pla Anual de Formació Permanent del Professorat per al curs 2014-2015:
) Noves metodologies d’ensenyança-aprenentatge com a ferramenta per a aconseguir l’èxit escolar.
) La formació plurilingüe.
) La incorporació i augment de la presència de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) en els processos d’ensenyança/aprenentatge.
) Escola inclusiva: convivència, atenció a la diversitat i tutoria.
) La dimensió europea de l’educació: programes d’aprenentatge permanent i Erasmus +.
) Organització escolar i participació social.
) Desenrotllament i implantació del currículum.
2. Les activitats de formació consideraran el centre educatiu com el nucli formatiu bàsic, amb autonomia per a detectar les seues pròpies  necessitats, proposar les solucions adequades i avaluar la incidència en l’aula, amb el suport i assessorament de la xarxa de CEFIRE.
Quinta. Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la present orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 24 d'octubre al 3* de novembre de 2014, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia