martes, 21 de octubre de 2014

1 plaça d'agent de la policia local, (C-2), Bases. Ajuntament de la Sénia (Tarragona)

 ... bases i la convocatòria per a cobrir una plaça d'Agent de Policia del Cos de la Policia Local del municipi de La Sénia, mitjançant sistema de concurs-oposició lliure.
Així mateix, s'adjunten les bases reguladores de les proves selectives:
“BASES DE CONVOCATÒRIA PER A L’ACCÈS, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE D’UNA PLAÇA D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DE LA SÉNIA.
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a l’accés, pel sistema de concurs oposició lliure d’una plaça d'agent de la policia local, enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C-2, dotades amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.
Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d’acord amb la Llei 16/1991, de 19 de juliol, de les policies locals i, en el seu cas, en el reglament del cos aprovat per l’Ajuntament.
SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS. Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir ciutadania espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
b) Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d’equivalent o superior.
c) Haver complert 18 anys i no passar dels 45.
d) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
f) Tenir una alçada mínima de 1,60 m les dones i 1,70 m els homes.
g) Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A i B i de l’autorització per poder conduir vehicles prioritaris (BTP).
h) Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.
Tots els requisits s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds, llevat de l’autorització per poder conduir vehicles prioritaris que s’ha de presentar abans de la finalització del curs selectiu.
TERCERA. SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar des del següent al de la publicació de la convocatòria al DOGC,{del 22 d'octubre al 10 de novembre de 2014, a.i.} i s'han d'adreçar al president/a de la Corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
Els aspirants han de manifestar en aquesta sol·licitud que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits en la base segona, i que prenen el compromís de portar armes de foc, d'acord amb les condicions establertes a la legislació vigent.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades d'un currículum vitae de l'aspirant, de fotocòpies del DNI, dels permisos i dels títols acadèmics exigits a la base segona i de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin per a la fase de concurs. Tots els documents s’han de presentar mitjançant fotocòpies degudament compulsades.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 20,00 euros, i han de ser satisfets prèviament pels aspirants, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud.  www.lasenia.cat  - Carrer de Tortosa, 1, 43560 Senia (la), Tarragona 977 71 30 00

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia