lunes, 27 de octubre de 2014

1 plaça de director/a de la biblioteca pública.- interina -. Ajuntament de Porqueres (Girona)

Termini de presentació de sol·licituds: 11/11/2014 
Sistemes de selecció: Sense especificar a l'anunci
Tipus de personal: Funcionari interí
Grup de titulació: Subgrup C1: Títol de batxiller, FP de segon grau o cicle formatiu de grau superior (anterior Grup C) 
Altres requisits: Nivell C de català
L’Ajuntament de Porqueres, mitjançant acord de la Junta de Govern Local de 13/10/2014, ha acordat aprovar les bases del concurs per proveir interinament la plaça de director/a de la biblioteca pública de Porqueres, de la plantilla de funcionaris/àries de la corporació i la convocatòria del corresponent concurs de selecció de personal.
La qual cosa es fa pública per tal que les persones interessades puguin presentar la sol·licitud per prendre part en el procés selectiu, acompanyant la documentació necessària al Registre General de l’ajuntament de Porqueres, de 8,30 a 15 h. , de dilluns a divendres, i dimecres de 8,30 a 18 h.
Les sol·licituds s’hauran de presentar en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la província. Termini presentació d'instàncies del 23 d'octubre a l'11 de novembre de 2014 (ambdós inclosos). 
Les bases del concurs, sol·licitud i edicte es pot trobar a l'apartat de Recursos humans de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Porqueres, o fen clic aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia