miércoles, 15 de octubre de 2014

XLI PREMI DE TEATRE "CIUTAT D´ALCOI" 2014 . Ajuntament d' Alcoi.

1.- Hi podran concórrer projectes de muntatge d’obres dramàtiques, presentades per  part d’unitats de producció privades professionals que hagen estrenat o representat  anteriorment algun espectacle teatral reconegut com a professional, de qualsevol  gènere i format, en una sala o espai obert de titularitat pública o, si era privada, aliena  a la mateixa productora. 
2.- El Premi per al projecte guanyador està dotat amb una subvenció de SIS MIL  EUROS (6.000,00 €), única i indivisible, per a la unitat de producció que el presenta. 
D'aquesta quantitat s'hi descomptarà el percentatge legal per l'I.R.P.F. si es tracta  d’una persona física. 
3.- Els projectes es bastiran a partir de textos originals o també guions de muntatge no  estrenats, però que poden estar en procés de producció en el moment de reunir-se el  Jurat sempre que, en cas de resultar premiat, es reserve l’estrena per a la programació  de la XXV Mostra de Teatre d’Alcoi (del 30 de maig al 5 de juny de 2015)
4.- Si el Jurat ho recomana expressament, l’Ajuntament d’Alcoi, a través de  l’organització de la XXV Mostra de Teatre d’Alcoi 2015, propiciarà l’edició d’aquest text  dramàtic sense haver d’afegir cap altre pagament a l’autor o a la productora pels drets  d’aquesta primera edició, que es faria mitjançant l’editorial que l’Ajuntament  determinara i seria presentada en paral·lel a l’estrena de l’obra dins la programació  d’aquesta fira teatral. 
5.- Els projectes i els textos han de presentar-se a aquest Premi en valencià o  qualsevol altra varietat d’aquesta llengua reconeguda acadèmicament com a catalana,  amb independència de la denominació político-administrativa oficial de l’idioma en els  territoris d’on és propi. L’estrena de l’obra i l’edició del text en altres llengües diferents, serà sempre posterior a l’estrena absoluta a què fa referència el punt 3 d’aquestes bases.
11.- Els projectes, amb la informació literària, dramàtica, tècnica, gràfica o visual necessària i que seran la base de la valoració del Jurat, es presentaran en format de fitxer pdf enviat a premiteatre@alcoi.org.
12.- Simultàniament a l’enviament per e-mail i per tal de validar-lo, cal fer un enviament postal amb el Formulari-Sol·licitud, emplenat i signat pel sol·licitant, amb les dades de qui sol·licita, la identificació clara de la productora i del projecte que s’ha enviat per email, així com declaracíó responsable d’acomplir els requisits legals per rebre subvencions i de compromís a que fa esment el punt 9.f d’aquestes Bases.
El formulari està disponible al web www.mostrateatre.com/premi i l’’adreça postal del Premi és:
Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi
Centre Cultural
Av. País Valencià, 1
03801 - Alcoi
13.- El termini de presentació de projectes finalitza el 6 de novembre de 2014.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia