martes, 28 de octubre de 2014

diumenges i dies festius hàbils per a la pràctica comercial en 2015, a la Comunitat Valenciana.

[2014/9674]
Primer. 1. Amb caràcter general, i per a tot l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana, durant el període que hi ha entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2015, els establiments comercials ubicats a la Comunitat Valenciana podran obrir al públic els diumenges i festius següents:

– 4 de gener de 2015. Diumenge. Campanya de Reis.
– 11 de gener de 2015. Diumenge. Rebaixes d’hivern.
– 5 d’abril de 2015. Diumenge de Resurrecció.
– 15 d’agost de 2015. Dissabte festiu. Assumpció de la Mare de Déu.
– 12 d’octubre de 2015. Dilluns festiu. Festa nacional d’Espanya.
– 7 de desembre de 2015. Dilluns festiu. Dia de la Constitució. Campanya Nadal/Reis.
– 8 de desembre de 2015. Dimarts festiu. Dia de la Immaculada Concepció. Campanya Nadal/Reis.
– 13 de desembre de 2015. Diumenge. Campanya Nadal/Reis.
– 20 de desembre de 2015. Diumenge. Campanya Nadal/Reis.
– 27 de desembre de 2015. Diumenge. Campanya Nadal/Reis.
2. D’acord amb el que preveu l’article 18.3 de la Llei 3/2011, de Comerç de la Comunitat Valenciana, els ajuntaments podran substituir fins a dos diumenges o festius dels habilitats per dos dies festius en el seu àmbit local. La decisió que s’adopte serà de compliment obligatori per a tots els establiments que no puguen acollir-se al règim de llibertat horària. Tal determinació haurà de ser adoptada per l’òrgan municipal competent, oït el Consell Local de Comerç o, a falta d’este, les associacionslocals de comerciants, i ser comunicada al Servici Territorial de Comerç i Consum de la província corresponent.
3. Esta habilitació comercial s’entén sense perjuí de règims especials o excepcionals d’horaris comercials, legalment establits.
Segon. L’horari corresponent a cada diumenge o festiu habilitat comercialment serà lliurement fixat pel titular de l’establiment comercial.

Tercer. Els establiments comercials hauran d’informar adequadament el públic sobre la seua decisió de fer ús d’estes habilitacions comercials i, si és el cas, de les hores en què romandran oberts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia