miércoles, 22 de octubre de 2014

“III CONCURS DE FOTOGRAFIA “RETRATS DE FIRA” – FIRA TOTS SANTS 2014”. Ajuntament de Cocentaina.

1. PARTICIPANTS. Podran participar en el concurs quants fotògrafs, artistes i dissenyadors, nacionals i estrangers, estiguen interessats en el mateix, individualment o en equip. 
2. TEMA. L'assumpte de les obres haurà de ser la FIRA DE TOTS SANTS i els treballs han de ser originals i inèdits, no havent sigut presentats en altres concursos i que no suposen en tot o en part, còpia o plagi d'obres publicades pròpies o d'altres artistes. Els seus autors seran responsables, davant l'Ajuntament, i davant tercers, del compliment de l'establit en aquestes bases. 
Les fotografies hauran de ser realitzades durant els dies de Fira de la 668 edició, és a dir el 31 d'octubre, 1 i 2 de novembre de 2014. 
L'objectiu de les fotografies serà reflectir els diferents punts de vista que conformen la mostra: la tradició, la tecnologia, l'oci, el consum, etc. 
4. PREMI . S'estableixen tres premis. 
1º Premi: CAP DE SETMANA PER A DUES PERSONES 
2º Premi: SOPAR PER A DUES PERSONES EN RESTAURANT “EL LAUREL” DE COCENTAINA 
3º Premi: TRÍPODE 
5. PRESENTACIÓ. L'últim dia per a realitzar les fotografies serà el 2 de novembre (dia en què finalitza la Fira). El dia 21 de novembre fins a les 14:00 serà la data límit per a enviar-les per correu electrònic a l'adreça: serviciosfts@firadecocentaina.org juntament amb les dades nomenades en l'apartat “Inscripción”. Tota fotografia que siga lliurada fora d'aqueix termini quedarà automàticament fora de concurs. 
Cada participant podrà concursar amb un màxim de 10 fotografies seleccionades per ell mateix. 
En el mail de lliurament dels treballs haurà d'aporta les següents dades: NOM COMPLET, CORREU ELECTRÒNIC, TELÈFON DE CONTACTE. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia