sábado, 18 de octubre de 2014

borsa de treball de Professor/a de Rus, i professor/a Cor. Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats. Illes Balears.

Primer. Aprovar una convocatòria per cobrir les places vacants que s’especifiquen en l’annex 1 d’aquesta Resolució amb professors especialistes, d’acord amb el Reial decret 1560/1995.
Segon. Establir les bases que han de regir aquesta convocatòria, que es publiquen com a annex 2 d’aquesta Resolució.
Tercer. Aprovar el model oficial de sol·licitud, que es publica com a annex 3 d’aquesta Resolució.
Quart. Aprovar el barem per valorar els mèrits, que es publica com a annex 4 d’aquesta Resolució.
-------------------
ANNEX 1
Places vacants per a professors especialistes
ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES DE CIUTADELLA
Especialitat: Rus
Jornada: mitja (12 hores lectives)
ESCOLA OFICIAL D’IDIOMES D’EIVISSA
Especialitat: Rus
Jornada: mitja (12 hores lectives)
CEIP SON SERRA (centre integrat)
Especialitat: Cor
Jornada: mitja (12 hores lectives)
NOTA: Les hores indicades a cada una de les places són, únicament, les lectives. Les hores complementaries de permanència en el centre seran proporcionals al número d’hores lectives.
ANNEX 2
1. Requisits Experiència professional mínima de tres anys en l’àmbit de la plaça a la qual s’opta i els especificats a cada una de les especialitats.
2. Sol·licituds
2.1. El termini per presentar les sol·licituds i la documentació és de tres dies hàbils comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat en el  Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web http://dgpdocen.caib.es la Resolució per la qual s’aprova aquesta convocatòria.{del 19 al 22 d' Octubre de 2014, a.i.}
2.2. Els aspirants han d’emprar el model oficial de sol·licitud que figura com a annex 3. Aquest model de sol·licitud està a disposició de les persones interessades a la pàgina web < http://dgpdocen.caib.es >, a qualsevol dels registres de la Conselleria d’Educació, Cultura i
Universitats, i a les delegacions territorials de la Conselleria a Menorca i a Eivissa i Formentera.
2.3. Documentació que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud:
a). Currículum en què consti l’activitat professional desenvolupada i la documentació que acrediti els anys d’experiència laboral, la formació, els coneixements de català, l’experiència prèvia com a professor especialista en la matèria i altres mèrits al·legats, amb l’estructura següent:
- Dades personals: nom i llinatges, lloc i data de naixement, adreça actual a l’efecte de rebre notificacions, telèfon i adreça de correu electrònic.
- Experiència laboral: relació cronològica i descripció dels llocs de feina relacionats amb la plaça a què es vol accedir.
- Dades acadèmiques i de formació: relació cronològica i descripció dels estudis fets i dels cursos o seminaris a què ha assistit o que ha impartit.
- Coneixements de català: relació cronològica dels certificats obtinguts que acreditin els coneixements de llengua catalana.
- Experiència com a professor especialista en la matèria: relació cronològica i descripció de l’activitat docent duita a terme.
- Altres mèrits o activitats d’interès.
b) Acreditació documental organitzada per apartats, mitjançant documents originals o fotocòpies compulsades, de les circumstàncies indicades en el currículum, com per exemple la història de vida laboral expedida per la Seguretat Social, contractes laborals, certificats d’empresa o altes com a autònom –en què consti la categoria laboral, el tipus d’activitat i el justificant de cotització a la Seguretat Social-, certificats d’estudis, certificats oficials de coneixements de llengua catalana i altra documentació que el participant vulgui aportar per justificar els mèrits.
No s’han de tenir en compte els mèrits que no s’acreditin documentalment abans d’acabar el termini per presentar les sol·licituds.
c) Una fotocòpia del DNI o del passaport en vigor del sol·licitant
2.4. Les sol·licituds i la documentació que cal adjuntar-hi s’han de presentar a un dels llocs següents:
a) Als registres de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats o a les delegacions territorials de la Conselleria a Menorca o a Eivissa i Formentera.
b) Als llocs que determina l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
2.5. En el cas que s’opti per presentar la sol·licitud a una oficina de correus, no s’ha de tancar el sobre, ja que la sol·licitud s’ha de datar i segellar abans de certificar l’enviament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia