miércoles, 11 de julio de 2012

1 plaça de Peó Vigilant. Bases. Ajuntament de Cocentaina (El Comtat-Alacant)

bases específiques que han de regir la selecció d’una plaça de Peó Vigilant (OEP 2008), vacant en la plantilla d’aquest Ajuntament, i que es transcriuen a continuació:
«BASES ESPECÍFIQUES PER A LA SELECCIÓ D’UNA PLAÇA DE PEÓ VIGILANT AMB CARÀCTER LABORAL PEL PROCEDIMENT DE CONCURS-OPOSICIÓ, VACANT EN LA PLANTILLA DE L’AJUNTAMENT.
PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA.- És objecte de la convocatòria la selecció, pel procediment de CONCURS-OPOSICIÓ, d’UNA plaça de PEÓ VIGILANT, vacant en la plantilla d’aquest Ajuntament i inclosa en l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2008 i reservada a personal laboral.
SEGONA.- REQUISITS DELS CANDIDATS.- Per a poder participar en el concurs-oposició, els aspirants hauran d’estar en possessió del Certificat d’Estudis Primaris, Certificat d’Escolaritat o equivalent, o en condicions d’obtindre’l en la data que acaba el termini de presentació d’instàncies. L’equivalència haurà de ser reconeguda per l’administració competent i degudament acreditada en aquest sentit pels aspirants.
A més s’hauran de complir els requisits especificats en les Bases Generals de Selecció de Personal d’aquest Ajuntament (publicades en el BOP d’Alacant núm. 214 de data 31/10/07 i disponibles en la pagina web municipal www.cocentaina.es, en l’apartat d’oposicions i bosses de treball).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia