sábado, 14 de julio de 2012

incentius econòmics destinats al foment de l’ocupació per a socis en cooperatives i societats laborals, així com per a assistències tècniques i inversions en les esmentades empreses.

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació.  ORDE 35/2012, de 22 de juny, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la convocatòria d’incentius econòmics destinats al foment de l’ocupació per a socis en cooperatives i societats laborals, així com per a assistències tècniques i inversions en les esmentades empreses, i es convoquen per a l’exercici 2012. [2012/6643]
Conselleria de Educación, Formación y Empleo. ORDEN 35/2012, de 22 de junio, de la Conselleria deEducación, Formación y Empleo, por la que se aprueban las bases reguladoras para la convocatoria de incentivos económicos destinados al fomento del empleo para socios en cooperativas y sociedades laborales, así como para asistencias técnicas e inversiones en dichas empresas, y se convocan para el ejercicio 2012. [2012/6643]
Article 1. Aprovació de bases. S’aproven les bases que apareixen en l’annex I, adjunt, que han de regir la concessió d’ajudes destinades al foment de les cooperatives i societats laborals a través de subvencions a les esmentades empreses a la Comunitat Valenciana.
Les esmentades bases contenen la regulació i el procediment a què podran acollir-se els destinataris del règim d’ajudes que s’establix en estes bases.
Article 2. Convocatòria d’ajudes per a l’exercici 2012. 1. Per a l’exercici de 2012, i de conformitat amb el que establix la Llei 10/2011, de 27 de desembre, de Pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2012 (DOCV 6682, de 30 de desembre de 2011), es convoquen les ajudes regulades en les bases que s’aproven per mitjà d’esta orde, que es finançaran amb càrrec a l’aplicació pressupostària 09.03.02, programa 315.10, Condicions de Treball, Cooperativisme i Economia Social, línies i imports que a continuació s’indiquen, sense perjuí que estos es puguen veure incrementats en funció de majors disponibilitats econòmiques:

a) Les ajudes per a la incorporació de desempleats com a socis treballadors o de treball regulades en la base 15 es finançaran amb càrrec al capítol IV, codi línia T5266000, amb un import global màxim d’1.187.640 euros, dels quals 34.110 euros són finançats pel Fons Social Europeu, Programa Operatiu 2007-2013, 8.530 euros són cofinançament dels anteriors amb fons propis de la Generalitat, 470.000 euros són fons propis no condicionats de la Generalitat i els 675.000 euros restants són fons finalistes procedents del Servici Públic d’Ocupació Estatal.
b) Les ajudes per a assistències tècniques regulades en la base 17 es finançaran amb càrrec al capítol IV, codi línia T5266000, amb un import global màxim de 150.000 euros, procedent de fons propis de la Generalitat, no condicionats.
c) Les ajudes a la realització d’inversions regulades en la base 16 es finançaran amb un import global màxim de 350.000 euros, amb càrrec
al capítol VII, del codi línia T2242000, procedents de fons propis, no condicionats, de la Generalitat.
2. Convocatòria oberta d’ajudes per a la incorporació de socis
a) La resolució de les sol·licituds d’ajuda per a la incorporació de socis es farà en règim de convocatòria oberta.
b) Sense perjuí del que es disposa respecte de l’import global màxim destinat en l’exercici 2012 a finançar les ajudes a la incorporació de socis regulades en la base 15 i de conformitat amb el que establix l’article 59 del Reglament de la Llei General de Subvencions, aprovat per Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, s’establix, per a les dites ajudes, la realització de dos procediments de selecció successius en l’exercici 2012: una primera selecció tindrà lloc entre les sol·licituds d’ajuda per a integració de socis que es presenten dins del mes següent a la data de la publicació d’esta convocatòria; una segona selecció es farà entre les sollicituds presentades des d’eixa última data i fins a la data de finalització del termini màxim de presentació de sol·licituds.
c) L’import màxim de les ajudes a atorgar a les sol·licituds presentades en el primer dels períodes que es fixen en l’apartat anterior serà de 950.112,00 euros; s’establix com a import màxim a atorgar a les que es presenten en el segon període el de 237.528,00 euros, si bé esta última xifra pot ser incrementada amb la quantitat a la qual ascendisca el finançament no aplicat a les ajudes a què es referix el primer dels períodes, a estos efectes la resolució que acorde el trasllat haurà d’expressar la seua quantia i el període a què s’aplicarà, sense que, en cap cas, l’acord de trasllat puga suposar menyscabament dels drets de les empreses que hagen sol·licitat esta ajuda durant el primer dels referits períodes. En ambdós períodes, el termini màxim per a dictar una resolució serà de tres mesos, de conformitat amb el que s’establix amb caràcter general en la base 7.4 de les reguladores d’estes ajudes.
3. En cas que es puga disposar de crèdits addicionals per a atendre les subvencions objecte de la present convocatòria, l’òrgan concedent podrà, prèvia publicació dels crèdits addicionals disponibles i sense necessitat de fer una nova convocatòria, procedir a aplicar els crèdits addicionals a la concessió de les subvencions a què es referix la present convocatòria. A estos efectes, es fixen com a quanties addicionals màximes per a l’exercici 2012 les següents:
a) Per a ajudes a la incorporació de desempleats com a socis treballadors o de treball regulades en la base 15 de l’esmentada orde, la xifra de 200.000 euros, amb càrrec al capítol IV, del codi de línia T5266000.
b) Per a ajudes en concepte d’assistències tècniques regulades en la base 17 de l’esmentada orde, la xifra de 50.000 euros, amb càrrec al capítol IV, del codi de línia T5266000.
c) Per a ajudes a la realització d’inversions regulades en la base 16 de l’esmentada orde, la xifra de 250.000 euros, amb càrrec al capítol VII, del codi de línia T2242000.
Article 3. Terminis de presentació de sol·licituds per a l’exercici 2012. Per a l’exercici 2012, podran sol·licitar-se les ajudes que es convoquen per mitjà de la present orde en els terminis que s’indiquen a continuació:
1. Les ajudes per raó d’integració laboral de socis en empreses d’economia social, ja corresponguen a incorporacions realitzades en el present exercici o a les produïdes en el tercer quadrimestre de l’any 2011, des de l’endemà de la publicació d’esta orde en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i fins al dia 14 de setembre de 2012.
2. Les sol·licituds per a obtindre subvencions per a prestacions d’assistència tècnica podran presentar-se en el termini d’un mes comptat de l’endemà de la publicació d’esta orde. {del 7 de juliol al 6 d'agost de 2012}
3. Les sol·licituds per a subvencions a la inversió podran presentarse en el termini d’un mes comptat de l’endemà de la publicació d’esta orde.{del 7 de juliol al 6 d'agost de 2012}
Article 4. Aprovació de normes de valoració de les sol·licituds. En desplegament de la base 5 i per a la valoració de les sol·licituds presentades, s’aproven les normes contingudes en l’annex II a la present orde, que regiran per a la convocatòria de 2012 i les successives, fins que no siguen modificades per les corresponents resolucions anuals de convocatòria.






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia