lunes, 16 de julio de 2012

s’acorda l’extinció de l’autorització per cessament d’activitats a instàncies del centre privat estranger The Lady Elizabeth School, de Xàbia.

L’expedient ha sigut iniciat pel representant de l’entitat Colegios Laude, SL, en sol·licitud d’extinció de l’autorització per cessament de l’activitat docent del centre docent britànic, per a alumnat espanyol i estranger, denominat The Lady Elizabeth School, a Xàbia, amb codi 03012748, i trasllat d’esta al centre docent estranger The Lady Elizabeth School, al Poble Nou de Benitatxell, amb codi 03019123; sobre este fet consta informe de la Inspecció d’Educació de data 18 de maig de 2012.
L’extinció de l’autorització per cessament d’activitats concedida tindrà efectes per al curs 2012-2013. El cessament d’activitats docents d’este centre no comporta cap perjuí greu per a l’interés públic.   ...

Primer.- L’extinció de l’autorització per cessament d’activitats a instàncies de la titularitat del centre que a continuació s’especifica, a partir del curs 2012-2013.
Denominació genèrica del centre: centre privat estranger.
Denominació específica del centre: The Lady Elizabeth School.
Titular: Colegios Laude, SL.
Domicili: partida Seniola, 70. C. Cantallops, 37.
Localitat: Xàbia (03730).
Província: Alacant.
Codi: 03013748.
Segon.- La dita extinció donarà lloc a la corresponent inscripció en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana.
Tercer.- La present resolució tindrà efectes des de la data en què es dicta; no obstant això, els seus efectes acadèmics s’entenen referits a l’inici del curs escolar 2012-2013.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia