lunes, 16 de julio de 2012

2 plazas de Técnico Medio, per l'Àrea de Coneixement i Qualitat. Diputació Provincial de Tarragona.

Resolución de 12 de junio de 2012, de la Diputación Provincial de Tarragona, referente a la convocatoria para proveer varias plazas.
En el «Boletín Oficial» de la provincia número 123, de 29 de mayo de 2012, se han publicado íntegramente las bases que han de regir la convocatoria para proveer:
2 plazas de Técnico Medio, perteneciente a la escala de Administración Especial, subescala Técnica y clase Técnico Medio, mediante el sistema de concurso-oposición, en turno libre.
El plazo de presentación de solicitudes será de veinte días naturales, a contar desde el siguiente al de la publicación de este anuncio en el «Boletín Oficial del Estado» o «Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya».[BOE Núm. 169 Lunes 16 de julio de 2012] {del 17 de julio al 6*de agosto de 2012,a.i.}
Los sucesivos anuncios referentes a esta convocatoria, cuando procedan de conformidad con las bases, se harán públicos en el Boletín Oficial de la Provincia de Tarragona, en el tablón de anuncios de la Corporación y en la página web www.diputaciodetarragona.cat.
Bases generals: web: http://ebop.altanet.org.
Requisits específics: a) Estar en possessió del títol d’Enginyer Tècnic en Informàtica o d’Enginyer Tècnic en Telecomunicacions, o haver superat tres cursos complets d’Enginyeria Superior en Informàtica o Enginyeria Superior en Telecomunicacions, sempre que d’acord amb el pla d’estudis s’estableixi que la durada total de la llicenciatura és de cinc anys, de conformitat amb la disposició transitòria cinquena de la Llei 30/1984, de 2 d’agost, de Mesures per a la reforma de la funció pública, o bé haver superat un primer cicle i haver realitzat en conjunt 180 crèdits de la Enginyer Superior en Informàtica sempre que d’acord amb el pla d’estudis s’estableixi que per a l’obtenció de la llicenciatura és necessari la realització d’un mínim de 300 crèdits, de conformitat amb la disposició addicional primera del Reial decret 1272/2003, de 10 d’octubre.
Si es tracta d’un títol obtingut a l’estranger, cal disposar de l’homologació corresponent del Ministeri d’Educació.
b) Posseir el certificat de nivell de suficiència de català (certificat C) de la Secretaria de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents d’acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català i l’Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, pel qual es refonen i actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixement de català de la Secretaria de Política Lingüística (modificada parcialment per l’Ordre VCP/233/2010, de 12 d’abril). Així mateix, és d’aplicació el Decret 161/2002, d’11 de juny, sobre l’acreditació del coneixement del català i l’aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
Cas que no es pugui acreditar el nivell de català establert, l’aspirant haurà de realitzar la prova de català en els termes establerts a la base 5.1.1.1 d’aquestes bases específiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia