lunes, 30 de julio de 2012

JQCV: llistes de resultats provisionals de les proves de grau superior de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: correcció de textos. Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià

Per Resolució de 7 de març de 2012, de la Direcció General de Patrimoni Cultural, van ser convocades les proves per a l’obtenció de certificats oficials administratius de coneixements de valencià (DOCV núm. 6735, de 15.03.2012). En l’apartat tretze s’indica que el president de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià farà pública la llista d’aspirants amb la qualificació provisional d’apte o de no apte.
Una vegada avaluades les proves corresponents al certificat de grau superior de coneixements de valencià i de capacitació tècnica: correcció de textos del primer període d’exàmens, resolc:
Primer.- Fer públiques les llistes d’aspirants, amb la qualificació provisional d’apte o de no apte, de les proves per a l’obtenció dels certificats següents:
─ Certificat de grau superior de coneixements de valencià.
─ Certificat de capacitació tècnica: correcció de textos.
Les llistes estan disponibles en la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport i en les direccions territorials de Turisme, Cultura i Esport.
També es poden consultar individualment les qualificacions en la pàgina web www.cefe.gva.es/jqcv.
Segon.- Inscriure en el registre de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià els certificats dels aspirants que resulten definitivament aptes en la data d’esta resolució, que serà també la d’expedició del corresponent certificat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia