lunes, 16 de julio de 2012

III edició del Premi Empreses Sàvies, en el marc de les Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats del Consell.

Conselleria de Justícia i Benestar Social.  ORDE 16/2012, de 27 de juny, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es convoca la III edició del Premi Empreses Sàvies, en el marc de les Polítiques d’Igualtat d’Oportunitats del Consell. [2012/6998]
Conselleria de Justicia y Bienestar Social. ORDEN 16/2012, de 27 de junio, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se convoca la III edición del Premio Empresas Sabias, en el marco de las Políticas de Igualdad de Oportunidades del Consell. [2012/6998]
1. Objecte. L’objecte de la present orde és la convocatòria de la III edició del Premi Empreses Sàvies, dirigit a reconéixer i distingir a les empreses de la Comunitat Valenciana que destaquen per les seues polítiques d’igualtat d’oportunitats i conciliació, i l’aprovació de les bases per les quals es regirà la dita convocatòria, que apareixen com annex I.
2. Premis.  Es concedirà un premi per cada modalitat, els guardons consistiran en una placa i/o diploma.
ANNEX I
Bases
Primera. Objecte. L’objecte de la present orde és l’aprovació de les normes reguladores que regiran la convocatòria de la III edició del Premi Empreses Sàvies, per a reconéixer les empreses de la Comunitat Valenciana que promoguen mesures que afavorisquen la igualtat d’oportunitats entre hòmens i dones dins de la seua organització.
Segona. Candidatures. Podrà participar qualsevol empresa que tinga algun centre de treball al territori de la Comunitat Valenciana i les accions de la qual en matèria d’igualtat d’oportunitats afecten este territori.
Les candidatures hauran de ser presentades per les mateixes empreses.
Tercera. Modalitats. La present convocatòria consistix en el reconeixement d’un premi per cada una de les dos modalitats que s’exposen a continuació:
Modalitat A: empreses de capital privat que tiguen menys de 250 treballadors/es, i que exercisquen la seua activitat en el territori de la Comunitat Valenciana.
Modalitat B: empreses de capital privat que tinguen mes de 250 treballadors/es, o empreses de capital públic, siga quin siga la grandària de la seua plantilla i que en ambdós casos exercisquen la seua activitat al territori de la Comunitat Valenciana.
Les empreses candidates al premi podran presentar-se únicament a una les dos modalitats.
Sexta. Presentació de sol·licituds documentació i termini1. Les sol·licituds s’hauran de presentar en la Direcció General de Família i Dona o en qualssevol altra de les formes establides en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú (d’ara en avant LRJPAC), i utilitzar el model normalitzat establit a l’efecte que figura en la present orde com a annex II, el qual que ha d’anar firmat per la persona titular o per la persona que represente l’empresa sol·licitant.    ...
3. El termini de presentació de sol·licituds començarà a partir de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana i finalitzarà el dia 15 de setembre de 2012. L’incompliment d’este termini determinarà la inadmissió de la sol·licitud.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia