viernes, 27 de julio de 2012

subvencions per al cofinançament d’accions de coordinació d’agents de cooperació al desenrotllament que executaran federacions, confederacions o unions d’associacions, de fundacions o d’administracions locals de la Comunitat Valenciana.

Conselleria de Justícia i Benestar Social. ORDE 18/2012, d’11 de juliol, de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, per la qual es convoquen, per a l’any 2012, subvencions per al cofinançament d’accions de coordinació d’agents de cooperació al desenrotllament que executaran federacions, confederacions o unions d’associacions, de fundacions o d’administracions locals de la Comunitat Valenciana. [2012/7475]
Conselleria de Justicia y Bienestar Social. ORDEN 18/2012, de 11 de julio, de la Conselleria de Justicia y Bienestar Social, por la que se convocan, para el año 2012, subvenciones para la cofinanciación de acciones de coordinación de agentes de cooperación al desarrollo a ejecutar por federaciones, confederaciones o unión de asociaciones, de fundaciones o de administraciones locales de la Comunitat Valenciana. [2012/7475]
Objecte.- Convocar subvencions per al cofinançament d’accions de coordinació d’agents de cooperació al desenrotllament que executaran federacions, confederacions o unions d’associacions, de fundacions o d’administracions locals de la Comunitat Valenciana que posseïsquen esta condició.
Finançament. 1. Les subvencions , ... per un import global màxim de 100.000 euros.
ANNEX I
Bases per les quals es regula la convocatòria de subvencions per al cofinançament d’accions de coordinació d’agents de cooperació al desenrotllament que executaran federacions, confederacions o unions d’associacions, de fundacions o d’administracions locals de la Comunitat Valenciana

1. Objecte de la convocatòria. És objecte d’esta orde convocar subvencions per al cofinançament d’accions de coordinació d’agents de cooperació al desenrotllament que executaran federacions, confederacions o unions d’associacions, de fundacions o d’administracions locals de la Comunitat Valenciana que posseïsquen esta condició.
Es consideraran accions subvencionables, entre altres:
– La coordinació en les actuacions conjuntes entre agents de cooperació al desenrotllament.
– Actualització, manteniment i difusió d’un punt o xarxa d’informació, i comunicació, divulgació i assessorament sobre cooperació i solidaritat.
– Manteniment d’una pàgina web per a la difusió i el desenrotllament de la seua comesa.
– Elaboració, edició i distribució del material divulgatiu i de sensibilització dels agents de cooperació al desenrotllament valencians i els seus recursos educatius.
– Elaboració i execució d’un pla de formació per a agents de cooperació al desenrotllament sobre cooperació al desenrotllament i solidaritat.
– Activitats de difusió sobre els agents de cooperació al desenrotllament valencians, la cooperació al desenrotllament i solidaritat a Alacant, València i Castelló.
Igualment, hi queden compreses totes les activitats previstes en el projecte presentat per l’entitat i les complementàries a estes que siguen necessàries per a la realització de l’objecte esmentat.
Les diferents accions que se subvencionaran han de tindre com a objecte alguna de les finalitats previstes en la normativa valenciana en matèria de cooperació internacional al desenrotllament.
3. Requisits generals per a les entitats sol·licitants. 1. Ha de tractar-se de federacions, confederacions o unions d’associacions, de fundacions o d’administracions locals de la Comunitat Valenciana, amb personalitat jurídica, que estiguen inscrites en el registre públic corresponent, en el marc del que s’establix en la Llei Orgànica 1/2002, de 22 de març, Reguladora del Dret d’Associació, i en la Llei 14/2008, de 14 de novembre, d’Associacions de la Comunitat Valenciana.
2. Així mateix, han d’estar inscrites en el Registre d’Agents de la Cooperació Internacional al Desenrotllament de la Comunitat Valenciana i complir els requisits de l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, així com els articles 10 i 11 del Decret 135/2010, de 10 de setembre, del Consell.
3. No poden ser beneficiàries de subvencions les entitats en què concórrega alguna de les circumstàncies previstes en l’article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, en particular la que conté l’apartat g, que exigix que han de trobar-se al corrent del pagament d’obligacions per reintegrament de subvenció.
4. Presentació de sol·licituds1. Per a cada projecte cal presentar una sol·licitud, d’acord amb el model que figura com a annex II d’esta orde, disponible en el portal de la Generalitat www.gva.es, accedint als apartats «Guia Prop» – «Tràmits
i servicis», degudament omplida i firmada pel representant legal de l’entitat.
La sol·licitud també es pot presentar per via telemàtica en el portal de la Generalitat www.gva.es accedint als apartats «Administració en línia» – «Guia Prop».  ...
2. Les sol·licituds es presentaran preferentment en el Registre Auxiliar de la Conselleria de Justícia i Benestar Social, en la plaça de Sant Nicolau, 2, de València, o en qualsevol dels llocs que s’establixen en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3. El termini de presentació de sol·licituds és de quinze dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. {del 28 de juliol al 14 d'agost de 2012, a.i.}
4. Cada entitat pot presentar un màxim d’una sol·licitud per a esta convocatòria de subvenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia