martes, 17 de julio de 2012

125 Beques/ajudes per a fomentar l’accés de les alumnes a les ensenyances de Formació Professional inicial del sistema educatiu corresponents a determinats cicles -cicles formatius de grau mitjà i superior- de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment en centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana.

Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació . ORDE 42/2012, de 3 juliol, de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, per la qual es convoquen ajudes per a fomentar l’accés de les alumnes a les ensenyances de Formació Professional inicial del sistema educatiu corresponents a determinats cicles de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment en centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana. [2012/7054]
Conselleria de Educación, Formación y Empleo. ORDEN 42/2012, de 3 de julio, de la Conselleria de Educación, Formación y Empleo, por la que se convocan ayudas para fomentar el acceso de las alumnas a las enseñanzas de Formación Profesional inicial del sistema educativo correspondientes a determinados ciclos de las familias profesionales de Electricidad y Electrónica, Fabricación Mecánica y de Instalación y Mantenimiento en centros educativos públicos y privados concertados de la Comunitat Valenciana. [2012/7054]
Primer.- Convocar ajudes per a fomentar l’accés de les alumnes a determinats cicles formatius de grau mitjà i superior de Formació Professional inicial de les famílies professionals Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment, en centres educatius públics i privats concertats de la Comunitat Valenciana.
Segon.- Aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria, incloses en l’annex I a esta orde.
Annex II. Sol·licitud.
Annex III. Certificat del centre educatiu.
Annex IV. Declaració complementària del conjunt d’ajudes sollicitades o concedides.
Annex V. Acceptació de l’ajuda.
Annex VI. Domiciliació bancària.
Tercer.- Les ajudes es concediran, per un import total màxim de 50.000 euros. Les ajudes previstes en esta orde estan cofinançades pel Fons Social Europeu en un 80%.
L’ajuda que rebrà cada beneficiària es calcularà per prorrateig de l’import global màxim de 50.000 euros a distribuir entre totes les beneficiàries, amb el límit màxim de 600 euros per beneficiària i mínim de 400 euros per beneficiària amb un límit de 125 beques. En cas d’excés de sol·licituds, les ajudes s’atorgaran tenint en compte l’expedient acadèmic fins a completar les 125 beques com a màxim.
El gaudi d’estes ajudes és compatible amb altres de caràcter general.

ANNEX I - Bases
U. Objecte.- L’objecte de la present orde és la regulació de les bases i la convocatòria d’ajudes per a fomentar la incorporació de les alumnes al primer curs dels cicles formatius de grau mitjà o superior de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica i d’Instal·lació i Manteniment impartits en centres públics i privats concertats que a continuació es relacionen:
Família professional d’Electricitat i Electrònica:
– Tècnic d’Instal·lacions de Telecomunicacions (grau mitjà).
– Tècnic d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques (grau mitjà).
– Tècnic en Equips Electrònics de Consum (grau mitjà).
– Tècnic superior en Desenrotllament de Productes Electrònics (grau superior).
– Tècnic superior en Sistemes Electrotècnics i Automatitzats (grau superior).
– Tècnic superior en Sistemes de Regulació i Control Automàtics (grau superior).
– Tècnic superior en Sistemes de Telecomunicació i Informàtics (grau superior). 

Família Professional de Fabricació Mecànica:
– Tècnic en Mecanitzat (grau mitjà).
– Tècnic en Soldadura i Caldereria (grau mitjà).
– Tècnic en Tractaments Superficials i Tèrmics (grau mitjà).
– Tècnic superior en Construccions Metàl·liques (grau superior).
– Tècnic superior en Disseny de Fabricació Mecànica (grau superior).
– Tècnic superior en Òptica i Protètica Ocular (grau superior).
– Tècnic superior en Programació de la Producció en Fabricació Mecànica (grau superior).
Família Professional d’Instal·lació i Manteniment:
– Tècnic en Instal·lació i Manteniment Electromecànic de Maquinària i Conducció de Línies (grau mitjà).
– Tècnic en Instal·lacions de Producció de Calor (grau mitjà).
– Tècnic en Instal·lacions Frigorífiques i de Climatització (grau mitjà).
– Tècnic superior en Desenrotllament de Projectes d’Instal·lacions Tèrmiques i de Fluids (grau superior).
– Tècnic superior en Manteniment d’Equip Industrial (grau superior).
– Tècnic superior en Manteniment d’Instal·lacions Tèrmiques i de Fluids (grau superior).
– Tècnic superior en Prevenció de Riscos Professionals (grau superior).
Dos. Requisits i justificació.- 1. Podran sol·licitar estes ajudes les alumnes que es matriculen per primera vegada en el curs escolar 2012-2013 en el primer curs d’algun cicle formatiu complet de grau mitjà o superior de les famílies professionals d’Electricitat i Electrònica, Fabricació Mecànica i d’Installació i Manteniment, que figura en la base u en centres públics o privats concertats que impartisquen estes ensenyances concertades, utilitzant l’imprés que figura com a annex II. Les sol·licituds estaran dirigides a la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació i seran firmades per les sol·licitants.
Tres. Termini i lloc de presentació de sol·licituds. Les sol·licituds es presentaran preferentment en el Registre General de la Conselleria d’Educació Formació i Ocupació, o en les direccions territorials d’Educació, Formació i Treball. També es podran presentar en els llocs i segons els procediments que indica l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, des de l’1 fins al 30 de setembre de 2012, inclusivament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia