miércoles, 25 de julio de 2012

creació de la línia 8 bis: Alacant-Xàbia– Dénia. (es modifica la concessió de servici públic de transport de viatgers CV-403, entre Alacant- València ). Agència Valenciana de Mobilitat.

Agència Valenciana de Mobilitat.  Ressenya de la resolució de 14 de juny de 2012, de la presidenta de l’Agència Valenciana de Mobilitat, per la qual es modifica la concessió de servici públic de transport de viatgers CV-403, entre Alacant- València [2012/7134]
Agencia Valenciana de Movilidad. Reseña de la resolución de 14 de junio de 2012, de la presidenta de la Agencia Valenciana de Movilidad, por la que se modifica la concesión de servicio público de transporte de viajeros CV-403, entre Alicante- Valencia. [2012/7134]
Per resolució de 14 de juny de 2012 de la Presidenta de l’AVM, es va dur a terme la modificació dels servicis de concessió CV-403, Alacant – València, gestionada per la LA UNIÓN DE BENISA, SA (UBESA), consistent en:
La reestructuració de les expedicions de les línies següents: Línia 1A, Alacant-València; Línia 2B BIS, Alacant-València; Línia 4, Alacant- Benidorm-València; Línia 10, València – Gandia– Dénia; Línia 17A, Alacant– Benidorm.
La creació de la línia 8 bis: Alacant-Xàbia– Dénia. La incorporació al títol concessional de la Línia 8 bis no implicarà modificacions de trànsits. La línia seguirà el mateix itinerari que la Línia 8, Alacant-Dénia per A-7 i N-332, però entrarà a Xàbia i sense parar a Ondara. Haurà de respectar-se la prohibició de trànsit existent entre Xàbia i Dénia.
– La creació de la nova ruta 21 directa entre València-Alcoi per la A-7.
– Les noves rutes creades (ruta 8 bis i ruta 21) estaran sotmeses al mateix règim tarifari que la resta de rutes que integren la concessió.
Les altres condicions i prescripcions tècniques de la concessió es mantenen en els seus propis termes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia