jueves, 12 de julio de 2012

ajudes a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana, per a accions de caràcter social durant l’any 2012

1.- Convocatòria.- Es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions a associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la joventut amb àmbit d’actuació a la Comunitat Valenciana, per al desplegament de activitats de caràcter social durant l’any 2012, i s’aproven les bases que en regiran la convocatòria, que figuren en l’annex I a la present ordre, i també el model de sol·licitud i la resta de documentació, que s’hi inclouen com a annexos II, III, IV, V, VI y VII a la present ordre.
2.- Finançament.- Les ajudes que es convoquen,... fins a un import global màxim de 250.000 euros.
ANNEX I - Bases de la convocatòria
Primera. Beneficiaris
1. Podran sol·licitar estes ajudes les associacions juvenils i les entitats prestadores de serveis a la joventut, inscrites en el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de la Comunitat Valenciana, amb una implantació territorial en, almenys, 15 localitats de dues províncies de la Comunitat Valenciana.
2. La inscripció en el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de la Comunitat Valenciana s’haurà d’haver produït abans de la data de publicació de la present ordre en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.
3. Les agrupacions, els centres, les organitzacions i les associacions pertanyents a moviments, federacions, coordinadores i estructures similars amb personalitat jurídica pròpia hauran de tramitar les sol·licituds a través de les entitats a què pertanyen.
4. Quan diverses associacions estiguen vinculades entre si, només se n’hi podrà presentar una.
5. Del que disposa esta convocatòria s’exclouen les confederacions, les federacions i les associacions d’alumnes que porten a terme les seues activitats tant en l’àmbit universitari com en l’àmbit no universitari, i les seccions juvenils dels partits polítics i d’organitzacions sindicals.
Segona. Objecte de les ajudes. 1. Les ajudes que es convoquen estan destinades a finançar les despeses corrents dels programes anuals d’activitats de caràcter social i de voluntariat que desplegaran, durant l’any 2012, les entitats i les associacions relacionades en el punt 1 de la base anterior que incloguen actuacions amb algun dels camps prioritaris següents:
a) Promoció de la solidaritat, la tolerància i el respecte mutu, i prevenció de qualsevol mena de discriminació.
b) Foment i formació del voluntariat juvenil.
c) Accions adreçades a col·lectius de jóvens amb risc d’exclusió social (en particular, persones amb discapacitat, minories ètniques, població reclusa, immigrants, malalts, drogodependents, etc.).
d) Accions adreçades a enfortir les relacions intergeneracionals.
Tercera. Quantia de les ajudes. Les ajudes podran abastar com a màxim el cinquanta per cent del pressupost dels programes objecte de subvenció, tot tenint en compte el crèdit disponible que, en cas de ser insuficient, es podrà prorratejar entre tots els beneficiaris de les ajudes.
Quarta. Sol·licituds i termini. 1. La sol·licitud d’ajuda s’haurà d’emplenar en el model d’instància que figura en l’annex II a la present ordre. El model normalitzat de sollicitud estarà també a disposició de qui el sol·licite a les seus de l’IVAJ. GVA JOVE d’Alacant (rambla de Méndez Núñez, núm. 41, Torre de la Generalitat, 03002), de Castelló de la Plana (carrer dels Orfebres Santalínea, núm. 2, 12005) i de València (carrer de l’Hospital, núm. 11, València, 46001), o bé s’hi podrà accedir a través del web de l’IVAJ. GVA JOVE (adreça: www.gvajove.es).
7. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies hàbils comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la present ordre en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. L’incompliment d’este termini determinarà la no-admissió de la sol·licitud i la consegüent denegació de l’ajuda sol·licitada. {del 10 al 26 de juliol de 2012, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia