viernes, 6 de julio de 2012

aven: ajudes a les empreses, sector edificació, servicis públics, cogeneració i diversificació energètica per a l’exercici 2012; en el marc del Pla d’Acció de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica 2008-2012 (PAE4+)

Agència Valenciana de l’Energia . RESOLUCIÓ de 26 de juny de 2012, del president de l’Agència Valenciana de l’Energia (AVEN), per la qual es convoquen ajudes en el marc del Pla d’Acció de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica 2008-2012 (PAE4+) en les empreses, sector edificació, servicis públics, cogeneració i diversificació energètica per a l’exercici 2012. [2012/6713]
Agencia Valenciana de la Energía. RESOLUCIÓN de 26 de junio de 2012, del presidente de la Agencia Valenciana de la Energía (AVEN), por la que se convocan ayudas en el marco del Plan de Acción de la Estrategia de Ahorro y Eficiencia Energética 2008-2012 (PAE4+) en las empresas, sector edificación, servicios públicos, cogeneración y diversificación energética para el ejercicio 2012. [2012/6713]
1. Objecte de la resolució. 1. L’objecte de la present resolució és establir, junt amb el que disposa l’Orde 1/2012, de 12 de març, de la Conselleria d’Economia, Indústria i Comerç, per la qual s’establix el procediment i el marc general per a la concessió d’ajudes per l’Agència Valenciana de l’Energia (AVEN), les bases reguladores i la convocatòria per a l’exercici 2012 de les ajudes de l’Agència Valenciana de l’Energia en el marc del Pla d’Acció 2008-2012 de l’Estratègia d’Estalvi i Eficiència Energètica a Espanya (PAE4+) que va aprovar el Govern en el Consell de Ministres de data 20 de juliol de 2007, en el qual s’arrepleguen actuacions encaminades a complir els compromisos internacionals en matèria d’estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient.
Article 8. Beneficiaris. 1. Podrà acollir-se a estes ajudes qualsevol entitat o persona física o jurídica, de naturalesa pública o privada, incloent-hi les empreses de servicis energètics (ESE), depenent del que establix l’annex I per a cada programa i actuació de suport. Excepcionalment, es podrà donar suport als projectes presentats per sol·licitants que reunisquen unes característiques diferents de les establides per a cada cas en el dit annex, quan s’estimen rellevants en atenció a les línies de política energètica.
Article 9. Presentació de sol·licituds. 1. Els sol·licitants hauran de presentar la documentació següent:
1.1. Sol·licitud i memòria tècnica. La sol·licitud i la memòria tècnica s’adequaran als models normalitzats disponibles en l’adreça d’internet de l’AVEN (http://www.aven.es) i la seua tramitació haurà de realitzar-se de forma telemàtica per a tots els sol·licitants d’estes ajudes, a excepció dels particulars, per als quals la tramitació telemàtica serà opcional.
Només s’admetrà la presentació de sol·licituds, escrits i comunicacions davant del Registre electrònic que estiguen firmats electrònicament amb firma electrònica avançada basada en un certificat reconegut, segons el que disposa el Decret 18/2004, de 13 de febrer, del Consell de la Generalitat, de creació del Registre Telemàtic de la Generalitat i regulació de les notificacions telemàtiques de la Generalitat, i expedit per la Generalitat Valenciana o per qualsevol altre prestador de servicis de certificació amb què la Generalitat Valenciana haja firmat l’oportú conveni, que es poden consultar en la pàgina web http://www.pki.gva.es/puntreg_c.htm.
D’acord amb el que disposa el Decret 18/2004, de 13 de febrer, del Consell de la Generalitat, de creació del Registre Telemàtic de la Generalitat i la regulació de les notificacions telemàtiques de la Generalitat, s’incorpora el procediment arreplegat en esta resolució a l’annex del dit decret, com a procediment susceptible de tramitació a través del Registre electrònic de la Generalitat.
En el cas de particulars que no presenten la sol·licitud de forma telemàtica, hauran d’imprimir les pàgines preceptives resultants de l’ús del programa informàtic disponible en la web de l’AVEN i les presentaran, una vegada omplides amb les firmes originals corresponents, en els llocs indicats en l’article 10.1.
1.2. Documentació que ha de dur adjunta la sol·licitud. La dita documentació s’haurà de presentar igualment utilitzant els mitjans telemàtics proporcionats per l’AVEN, amb la mateixa excepció indicada anteriorment per als particulars.  ...
pàgina web de l’Agència (www.aven.es). ...

Article 10. Lloc de presentació de sol·licituds i termini. 1. Les sol·licituds i la documentació annexa es presentaran davant del Registre electrònic de la Generalitat, llevat que els sol·licitants de l’ajuda siguen particulars que no han optat per la tramitació telemàtica, els quals podran presentar la dita documentació en la seu de l’Agència Valenciana de l’Energia a València, carrer Colom núm. 1, 4a planta, o en les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú. En el cas que s’opte per presentar la sol·licitud en una oficina de Correus, haurà de fer-se en sobre obert perquè la instància siga datada i segellada per l’oficina de Correus abans de ser certificada.
2. En el cas de sol·licituds que es presenten davant del Registre electrònic de la Generalitat, este emetrà automàticament un resguard acreditatiu de la presentació de la sol·licitud, que podrà ser arxivat o imprés per l’interessat, en els termes que preveu el Decret 18/2004, de 13 de febrer, del Consell de la Generalitat, de creació del Registre Telemàtic de la Generalitat i regulació de les notificacions telemàtiques de la Generalitat.
3. Amb caràcter general, el termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació d’esta disposició en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 7 de juliol al 6* d'agost de 2012, a.i.} En tot cas, quan el dia concret de finalització del termini siga dissabte o inhàbil en el municipi en què residix l’interessat o en la seu de l’AVEN, es prorrogarà al primer dia hàbil següent.
ANNEX I
Descripció i particularitats dels programes i actuacions
1. Programa d’Estalvi i Eficiència Energètica en l’Empresa. 
Actuació IN12: inversions en mesures d’estalvi d’energia en les empreses.
a) Objecte. L’objectiu d’esta mesura és facilitar la viabilitat econòmica de les inversions en estalvi d’energia en les empreses de la Comunitat Valenciana en qualsevol sector econòmic.
2. Programa d’Estalvi i Eficiència Energètica en l’Edificació. 
Actuació ED32: millora de l’eficiència energètica de les installacions tèrmiques dels edificis existents.
a) Objecte. Reduir el consum d’energia de les instal·lacions tèrmiques existents dels edificis (calefacció, climatització i producció d’aigua calenta sanitària).
Actuació ED33: millora de l’eficiència energètica de les installacions d’il·luminació interior en els edificis existents.
a) Objecte. Reduir el consum d’energia de les instal·lacions d’il·luminació interior existents.
3. Programa d’Estalvi i Eficiència Energètica en els Servicis Públics. 
Actuació SP41: renovació de les instal·lacions d’enllumenat públic exterior existents.
a) Objecte. Fomentar la substitució dels equipaments existents de l’enllumenat públic exterior per altres més actuals i eficients, associant sempre els canvis a la reducció del consum d’energia.
4. Programa d’Estalvi i Eficiència Energètica en Transformació de l’Energia. 
Actuació TE73: inversions en cogeneració no industrial.
a) Objecte. L’objectiu d’esta mesura és contribuir a desenrotllar el potencial de cogeneració en la Comunitat Valenciana, donant suport a la implantació de sistemes de cogeneració d’alta eficiència en els subsectors en els que esta tecnologia té menor presència com és el sector terciari.
Actuació TE74: foment de plantes de cogeneració de xicoteta potència.
a) Objecte. L’objectiu d’esta mesura és la promoció de la instal·lació de sistemes de cogeneració d’alta eficiència (segons la definició donada en el Reial Decret 616 2007/)de, potència elèctrica igual o inferior a 150 kW.
Actuació TE75: inversions en cogeneració industrial.
a) Objecte. L’objectiu d’esta mesura és contribuir a desenrotllar el potencial de cogeneració a la Comunitat Valenciana, donant suport a la implantació de sistemes de cogeneració en qualsevol empresa pertanyent al sector industrial. 
5. Programa de Diversificació Energètica.
Actuació DIVE: inversions en diversificació energètica.
a) Objecte. L’objectiu d’esta actuació és la implantació de mesures destinades a la substitució de productes petrolífers per gas natural en qualsevol empresa pertanyent a qualsevol sector econòmic i en les entitats públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia