domingo, 26 de febrero de 2017

1 plaça d'Auxiliar Administratiu/iva adscrita a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Ajuntament de Berga

Ajuntament de Berga  EDICTE sobre bases específiques i convocatòria del procés selectiu per cobrir una plaça d'auxiliar administratiu/iva adscrita a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.
Es fa públic que la Junta de Govern Local, en data 2 de febrer de 2017, ha acordat l'aprovació de les bases específiques i de la convocatòria del procés selectiu per a cobrir una plaça vacant, en execució de l'Oferta Pública d'Ocupació de 2016, d'Auxiliar Administratiu/iva de la plantilla orgànica de l'Ajuntament de Berga, i provisió definitiva del lloc de treball d'Operador/a d'Atenció Ciutadana, amb constitució de borsa de treball per a la cobertura temporal de vacants de la mateixa categoria.
La convocatòria i les bases específiques que regeixen el procediment es publicaran íntegrament al taulell d'edictes de l'Ajuntament, al web municipal (http://www.ajberga.cat), i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 22 de febrer de 2017.
La resta d'anuncis d'aquesta convocatòria es faran públics únicament en el taulell d'edictes de l'Ajuntament de Berga i en el web municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia