lunes, 27 de febrero de 2017

V Concurs de microrelats audiovisuals amb motiu del 25 N, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Universitat de València

BDNS (Identif.): 333570 De conformitat amb el que estableixen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual podeu consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans
Primer. Beneficiaris Aquest premi s’adreça a qualsevol alumne/a de la Universitat de València que estiga en actiu o amb matrícula vigent durant el curs acadèmic 2016-2017.
Segon. Objecte L’objecte d’aquesta convocatòria és premiar els microrelats audiovisuals produïts per l’alumnat de la Universitat de València, la temàtica i els continguts dels quals haurà de ser «l’eliminació de la violència contra les dones i les estratègies d’afrontament contra la desigualtat».
Tercer. Bases reguladores La convocatòria està publicada en la URL: http://www.uv.es/filtradcom i http://www.uv.es/uvweb/unitat-igualtat/ca/unitat-igualtat-1285869753878.html
Quarta. Quantia S’estableix un premi de 500 € al microrelat guanyador i un premi de 300 € al microrelat finalista. Els premis seran indivisibles i, si escau, es podran declarar deserts.
El jurat podrà concedir accèssits sense dret a retribució econòmica. El premi serà compatible amb qualsevol altra subvenció, ajuda, ingrés o recurs que tinga la mateixa finalitat procedent de qualsevol administració o entitat, pública o privada; nacionals, de la Unió Europea o d’organismes internacionals. La quantitat abonada com a premi estarà subjecta a les retencions legalment establertes d’acord amb la legislació fiscal vigent.
La participació en aquesta convocatòria suposa l’acceptació per part de la persona guanyadora de la publicació del treball premiat.
Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds Les sol·licituds s’han de presentar a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOCV) i fins a les 14.00 hores del dia 31 de març de 2017.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia