lunes, 27 de febrero de 2017

subvencions destinades a finançar el manteniment dels agents d’Ocupació i Desenvolupament Local a la Comunitat Valenciana,

BDNS (identif.) 333248
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3b i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions:
http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans.
 Primer. Beneficiaris i condicions Les corporacions locals de la Comunitat Valenciana o entitats dependents o vinculades a aquestes a què el SERVEF haguera concedit en l’exercici 2016 una subvenció pel contracte inicial o la pròrroga del contracte de l’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local per la continuïtat de la qual se sol·licita nova subvenció.
 Segon. Objecte
La concessió de subvencions destinades a compensar els costos laborals derivats de la continuïtat dels agents d’Ocupació i Desenvolupament Local en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.
 Tercer. Bases reguladores L’Ordre 5/2015, de 5 d’octubre, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, publicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana de 13 d’octubre de 2015.
 Quart. Quantia 1. Les subvencions es finançaran per un import global màxim de 1.062.075,00 euros, condicionat a l’existència de crèdit adequat i suficient en el pressupost del SERVEF per a 2017.
2. La quantia de la subvenció ascendirà al 50 % dels costos laborals de l’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, inclosa la cotització empresarial a la seguretat social; sense perjuí de l’anterior, la quantia de la subvenció no podrà superar els 3.675 euros per a un període de tres mesos.
 Cinqué. Termini de presentació de sol·licituds El termini per a la presentació de les sol·licituds serà d’un mes a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest extracte en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 25 de febrer al 24 de març de 2017, a.i.}
-----------------
La convocatòria a què fa referència aquest extracte pot consultar-se en aquest diari. http://www.docv.gva.es/datos/2017/02/24/pdf/2017_1491.pdf

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia