lunes, 27 de febrero de 2017

subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2017.

BDNS (Identif.): 333354 De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l’extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de Dades Nacional de Subvencions: http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index
 Primer. Beneficiaris Podran sol·licitar aquestes subvencions ajuntaments, mancomunitats de municipis o entitats locals menors que gestionen o financen gabinets psicopedagògics escolars autoritzats en l’àmbit de la Comunitat Valenciana i que complisquen els requisits previstos en l’article 5 de l’ordre de bases.
Segon. Objecte i condicions de la concessió de la subvenció 1. Convocar, per a l’exercici 2017, les subvencions per al finançament parcial de les despeses corrents dels gabinets psicopedagògics escolars autoritzats de titularitat d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana.
2. El procediment de concessió d’aquestes subvencions es tramitarà en règim de concurrència i prorrateig, d’acord amb l’article 22 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
Tercer. Bases reguladores Ordre 45/2016, de 4 d’agost, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual s’estableixen les bases reguladores de les subvencions per al manteniment dels gabinets psicopedagògics escolars dependents d’ajuntaments, mancomunitats de municipis i entitats locals menors de la Comunitat Valenciana, publicada en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana número 7846, de 8 d’agost de 2016.
Cinqué. Forma i termini de presentació de les sol·licituds de subvenció 1. Les sol·licituds les omplirà la persona que represente l’entitat local, utilitzant exclusivament els mitjans electrònics facilitats pels servidors d’informació de la Generalitat, de conformitat amb el que preveu el Decret 220/2014, de 12 de desembre, del Consell, pel qual s’aprova el Reglament d’administració electrònica de la Comunitat Valenciana. Per a fer-ho, s’accedirà a l’apartat de serveis en línia de la seu electrònica de la Generalitat, accessible a través de https://seu.gva.es. Hauran de disposar d’algun dels sistemes de firma electrònica admesos en la seu electrònica de la Generalitat.
La introducció de dades en l’aplicació haurà de fer-se d’acord amb els models i les instruccions que es disposen en el manual d’ajuda que estarà disponible en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport
2. El termini per a la de presentació via telemàtica de les sol·licituds serà de deu dies hàbils a comptar de l’endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 28 de febrero al 13 de març de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia