lunes, 27 de febrero de 2017

subvencions per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana. Bases reguladores.

ÌNDEX
Preàmbul
Article 1. Objecte i finalitat .La present ordre estableix les bases reguladores que regiran el procediment de gestió i concessió de les subvencions per a cofinançar treballs de conservació, protecció i recuperació del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana: arqueològic, arquitectònic, historicoartístic, etnològic i paleontològic, de naturalesa immoble, dins de l’àmbit d’actuació de la conselleria competent en matèria de cultura.
Article 2. Beneficiaris i requisits . 1. Podran obtindre la condició de beneficiari d’aquestes subvencions els ajuntaments i les fundacions, associacions o entitats sense ànim de lucre que entre els seus fins fundacionals es trobe la recuperació, la conservació o la protecció del patrimoni cultural en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.
2. No podran obtindre la condició de beneficiari de les subvencions regulades en aquestes bases les entitats en les quals concórrega alguna de les circumstàncies previstes en l’article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
3. Els beneficiaris hauran d’estar legalment constituïts, gaudir de capacitat jurídica, poder obrar en el territori de la Comunitat Valenciana, tindre com a fins la conservació i protecció dels béns immobles del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana, estar al corrent de les obligacions registrals, disposició addicional setena de la Llei 8/1998, de 9 de desembre, de fundacions de la Comunitat Valenciana.
S’acreditarà l’existència de la fundació, associació o entitat sense ànim de lucre per mitjà d’un certificat actualitzat, expedit pel registre administratiu que corresponga segons el tipus d’entitat, que acredite la inscripció de l’entitat en el mencionat registre, i si és el cas, la fotocòpia compulsada dels estatuts de l’entitat, pels quals es regeix la seua activitat, on ha de constar explícitament la inexistència d’ànim de lucre, així com que entre els seus fins es trobe la recuperació, la conservació o la protecció dels béns immobles de patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana.
4. Estar al corrent en el compliment de les obligacions tributàries i davant de la Seguretat Social, de conformitat amb el que estableixen els articles 18 i 19 del Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. Aquest punt s’haurà d’acreditar amb anterioritat a dictar-se la proposta de resolució, així com en els processos de justificació de la subvenció concedida.
5. Estar al corrent en el pagament d’obligacions per reintegrament de subvencions.
Article 3. Requisits d’aplicació als immobles i actuació . 1. Es finançaran amb aquests fons les actuacions o projectes que es realitzen sobre béns de naturalesa immoble, arqueològics, arquitectònics, historicoartístics, etnològics i paleontològics, del patrimoni cultural de la Comunitat Valenciana considerats béns d’interés cultural o de rellevància local, i en què els treballs siguen destinats a la seua protecció, conservació i recuperació dins del marc de les atribucions que correspon exercir a la conselleria competent en matèria de cultura, excloent-ne les adquisicions patrimonials.
2. Només seran admissibles les actuacions en què els sol·licitants comprometen un nivell mínim de cofinançament conforme a l’article 5 d’aquestes bases i no incomplisquen el règim d’incompatibilitat de subvencions establit en l’article 15 d’aquesta ordre.
Article 4. Sol·licituds i documentació
Article 5. Quanties
Article 6. Criteris per a la determinació del finançament
Article 7. Obligacions dels beneficiaris
Article 8. Tramitació del procediment
Article 9. Composició de la comissió de valoració
Article 10. Resolució de la convocatòria
Article 11. Criteris d’atorgament de la subvenció, selecció i valoració
Article 12. Justificació de la subvenció
Article 13. Règim de pagament de la subvenció
Article 14. Compatibilitat amb altres subvencions i ingressos
Article 15. Modificació i reintegrament
Article 16. Inspecció tècnica i control
Article 17. Publicacions i difusió
Article 18. Pla de control
Article 19. Comunicació a la Comissió Europea
Disposició addicional
Disposicions finals

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia