miércoles, 16 de septiembre de 2009

1 lloc de treball de pedagog (contracte de relleu 82% dedicació). Ajuntament d'Algemesí.

Ajuntament d'Algemesí sobre publicació de les bases de selecció per a la provisió d'un lloc de treball de pedagog.
Bases específiques per a la selecció d'un lloc de pedagog del Gabinet Psicopedagògic com a personal laboral temporal a temps parcial, en la modalitat de contracte de relleu.
Objecte.1. És objecte de les presents bases la selecció per a la provisió d'una plaça de pedagog del Gabinet Psicopedagògic com a personal laboral temporal a temps parcial (82 % de dedicació), en la modalitat de contracte de relleu.
El contracte subscrit amb l'aspirant que se seleccione tindrà una duració igual a la del temps que li falte al treballador substituït per assolir l'edat de jubilació. Si al complir l'edat esmentada, el treballador jubilat parcialment continuara en l'Ajuntament, el contracte de relleu que s'haguera realitzat per una duració determinada, es podrà prorrogar mitjançant acord de les parts per períodes anuals, i s'extingirà al finalitzar el període corresponent a l'any en què es produïsca la jubilació total del treballador rellevat.
2. Aquesta plaça es troba classificada en el grup A, subgrup A1, dotada amb les retribucions bàsiques corresponents al subgrup, dos pagues extraordinàries, triennis, nivell de complement de destinació 26, i complement específic de 17.554,15 €. Les retribucions a percebre seran proporcionals al percentatge de dedicació.
El sistema selectiu serà el de concurs. S'opta per aquest sistema atés que per a cobrir aquests llocs és fonamental l'experiència i així es valora en els mèrits (experiència laboral i formació específica en diferents matèries).
Requisits específics.- c) Posseir el títol de llicenciat en Pedagogia o equivalent.
d) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques corresponents a la plaça que es convoca.e) Estar en possessió del certificat del grau elemental de coneixements de valencià de la Junta Qualificadora o equivalent. Aquesta exigència respon al ser Algemesí un municipi valencianoparlant i esta plaça, per les seues funcions, comporta unes relacions amb els usuaris dels servicis en què és fonamental el coneixement d'esta llengua. A més a més, el lloc està catalogat en l'acord del Ple de l'Ajuntament de data 31-7-2000.
Sol·licituds.- A més de la documentació establida en la base general 4.1, les sol·licituds hauran d'anar acompanyades:
a) Justificació del pagament dels drets d'examen, que ascendeix a la quantitat de 31 euros.
b) Memòria-projecte en sobre tancat i segellat.
c) Certificat del Servici Públic d'Ocupació d'estar inscrit com a desocupat en l'oficina corresponent d'Ocupació. Estaran exempts els que a data de la convocatòria tinguen una relació laboral o administrativa, de duració determinada, en qualsevol modalitat, amb l'Ajuntament d'Algemesí.
d) Informe de la vida laboral, expedit per la Tresoreria de la Seguretat Social i actualitzat en el mes que es publique la convocatòria, a través del qual es comprovarà que compleix el requisit d'estar desocupat. En el cas que algun dels sol·licitants reunirà la condició de minusvàlid, haurà de fer constar la dita condició i la seua compatibilitat en la instància amb la finalitat de complir el que disposa l'article 38.3 de la Llei 13/1982, de 7 d'abril, en relació amb l'article 5 del RD 352/1986 sobre el temps i mitjans per a la realització de les proves. L'acreditació de la minusvalidesa i de la compatibilitat es farà mitjançant un certificat de l'òrgan administratiu competent, en el termini establit per a la comprovació dels requisits, després del nomenament previ.
El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP de València.[del 16 de setembre al 6 d'octubre,a.i.]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia