sábado, 26 de septiembre de 2009

Borsa de Treball de Treballador Social. Ajuntament de Xirivella (L'Horta Sud-València)

Ajuntament de Xirivella. Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre publicació de les bases específiques de la convocatòria per a la creació de borses de treball per a la cobertura de vacants o substitució de treballadors per trobar-se en situació d'IT, maternitat, vacances, permisos, etc., o per acumulació de tasques en els llocs en què es requerisca la titulació de treballador social aprovades per Resolució d'Alcaldía núm. 1667/2009, de data 18 de setembre de 2009.
EDICTE
Mitjançant el present edicte es fan públiques les bases específiques de la convocatòria per a la creació de borses de treball per a la cobertura de vacants o substitució de treballadors per trobar-se en situació d'IT, maternitat, vacances, permisos, etc., o per acumulació de tasques en els llocs en què es requerisca la titulació de treballador social aprovades per Resolució d'Alcaldia núm. 1667/2009 de data 18 de setembre de 2009.
Primera.- Estes bases es regiran per les bases generals de borsa de treball, aprovades per la Resolució 704, de 10 de maig de 2004, publicades en BOP núm. 128, de data 31 de maig de 2004, modificades per resolucions núm. 618/05 i 1731/2007, de data 27 d'abril i 5 de desembre, i la resta de normativa aplicable.
Segona.- Les borses que s'han de constituir seran, segons detall:
Borsa de treball de treball social afecta a minisvalidesa i sense minusvalidesa.
Tercera.- Requisits.- Els aspirants hauran de reunir, a més dels requisits generals establits en de les bases generals referides en la base primera d'este text, els requisits següents:
a) Certificat de minusvalidesa, expedit per l'organisme competent, en el cas que es presenten a la borsa reservada a personal afectat per minusvalidesa .
b) Certificat de compatibilitat funcional, expedit pel Centre de Valoració i Orientació de Discapacitats, carrer Sant Josep de Calassanç, 30. Telèfon: 963867900, en el cas que es presente a la borsa reservada a personal afectat per minusvalidesa.
c) Titulació:Diplomats en Treball Social.
d) Perfil lingüístic: Certificat de coneixement mitjà de valencià, expedit per la JQCV o equivalent. En el cas que els aspirants no tinguen el certificat abans de finalitzar el termini de presentació d'instàncies, hauran de realitzar la prova establida en la fase prèvia.
Quarta: admesos.- a) Les instàncies per a optar als llocs de treball convocats s'ajustaran al model oficial, que s'adjunta com a annex a les presents bases i que podrà ser facilitat pel Gabinet d'Informació.
S'hi haurà d'adjuntar, certificat de minusvalidesa i certificat de compatibilitat funcional, en el cas que opten a la borsa de minusvalidesa.
En les instàncies s'ha de fer constar que es reunixen tots i cadascun dels requisits exigits, es dirigiran al president de la corporació i es presentaran en el termini de Deu (10) dies naturals, comptadors a partir del dia següent al de la publicació en el BOP. [del 27 de setembre al 6 d'octubre, a.i.]Les bases es publicaran, a més, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en la pàgina web i en les oficines d'informació municipal, degudament coordinat pel Gabinet d'Informació.
Després de finalitzar el termini de presentació d'instàncies, mitjançant una resolució de l'Alcaldia, s'aprovarà la llista d'aspirants admesos i exclosos, que es farà pública per mitjà del tauler d'anuncis de l'Ajuntament.
Hi haurà un termini de cinc dies naturals per a l'esmena d'errors i si transcorre el termini, sense que es formulen reclamacions, estes llistes s'entendran definitives.
L'Alcaldia resoldrà les reclamacions presentades. La convocatòria del primer examen i els successius anuncis del tribunal de selecció es publicaran en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.
Cinquena.-, Les presents bases es publicaran en el BOP, en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en la pàgina web i en l'Oficina d'Informació Municipal.
Les proves que s'han de realitzar són:
Fase prèvia: consistirà en la resolució d'exercicis, a criteri del tribunal, amb estructura semblant als exercicis que la JQCV realitza per al nivell "mitjà".
De caràcter obligatori i eliminatori, en el cas que no puga acreditar el requisit del perfil lingüístic, d'acord amb estes bases.
Perquè la prova es considere superada, s'haurà d'obtindre la qualificació d'"apte". la prova es valorarà d'acord amb els criteris de valoració de la JQCV.En el cas que s'obtinga a qualificació de no apte, l'aspirant quedarà eliminat d'este procés de selecció.
Primer exercici:De caràcter obligatori i eliminatori, consistirà a desenvolupar per escrit dos temes a triar entre quatre temes triats a l'atzar del temari que consta en l'annex, durant un temps màxim de 60 minuts. Es valorarà especialment la formació general, els coneixements sobre la matèria, la claredat i l'ordre d'idees, l'exposició dels continguts, l'aportació personal de l'aspirant i la capacitat de síntesi.
L'exercici haurà de llegir-se davant del tribunal, es valorarà amb un màxim de deu (10) punts i caldran com a mínim cinc (5) punts per a entendre que la prova s'ha superat.
Segon exercici:De caràcter obligatori i eliminatori, consistirà a desenvolupar:a) Un o més supòsits pràctics, relacionats amb el temari que consta en l'annex, haurà de desenvolupar-se en el termini màxim de 90 minuts.
Els aspirants hauran d'exposar-lo davant del tribunal, i podran matisar, respondre o fer aclariments a l'exercici.
El tribunal podrà sol·licitar els aclariments que crega pertinents i formular preguntes sobre la realització de l'exercici.
Es valorarà, especialment, la claredat, l'estructura, la presentació de la informació i l'exposició feta.
Es valorarà amb un màxim de VINT (20) punts, es requerirà un mínim de DEU (10) punts per a entendre que la prova s'ha superat.
Xirivella, 18 de setembre 2009.
L'alcalde, Josep Soriano Martínez.
Annex:
1. La llei 5/1997, de 25 de juny, de la Generalitat Valenciana, per la qual es regula el sistema de serveis socials en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.
2. La llei 9/1997, de 12 de març , de la Generalitat Valenciana, de Renda Garantida de Ciutadania a la Comunitat Valenciana.
3.Prestacions econòmiques individualitzades: ajudes d'emergència.
4. El Servei d'Ajuda a Domicili: organització, objectius, tasques.
5. Els serveis socials municipals: organització, funcions i tasques de les treballadores socials en l'equip social de base.
6. Intervenció dels serveis socials municipals amb famílies en situació de risc social.
7. Violència contra les dones.
8. La Llei 39/2006, de 14 de desembre, de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a persones en situació de dependència.
9. Tècniques i instruments d'intervenció propis del treball social.
10. Programes d'actuació i intervenció amb col·lectius d'immigrants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia