domingo, 5 de diciembre de 2010

1 Arquitecte/a Tècnic ( A2 ) i 1 Tècnic/a de Promoció Econòmica ( A2 ). Bases. Ajuntament de Silla (Horta Sud-València)

Edicte de l'Ajuntament de Silla sobre aprovació de la convocatòria i les bases per a la cobertura d'una plaça d'Arquitecte/a Tècnic/a (Grup A. Subgrup A2) i una plaça de Tècnic/a de Promoció Econòmica (Grup A. Subgrup A2), vacants en la plantilla municipal, per concurs oposició lliure.
L'Ajuntament de Silla mitjançant decret 1.865/2010, de 14 d'octubre, de la regidora delegada de personal, ha aprovat la convocatòria i les bases per a la cobertura d'una plaça d'Arquitecte/a Tècnic i una plaça de Tècnic/a de Promoció Econòmica vacants en la plantilla municipal per concurs oposició lliure.
Primera. Objecte de la convocatòria Aquesta convocatòria té per objecte la selecció, en règim de funcionari de carrera, de les places vacants que pertanyen a la plantilla d'aquesta corporació que s'indiquen a continuació. La cobertura d'aquestes places es considera necessària de conformitat amb l'article 70 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
Quarta. Requisits dels aspirants.- Per a prendre part en les proves selectives, les persones aspirants hauran de reunir els requisits següents:
a) Haver complit 16 anys d'edat i no excedir de l'edat màxima de jubilació forçosa.
b) Tenir la nacionalitat espanyola sense perjudici del que estableix l'article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
c) Estar en possessió de la titulació exigida
- Per a la plaça d'arquitecte tècnic: el títol d'arquitecte tècnic o equivalent
- Per a la plaça de tècnic de promoció econòmica: títol de diplomat universitari o equivalent
d) Posseir capacitat funcional suficient per a l'exercici de les funcions encomanades.
e) No haver sigut separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
El compliment dels requisits exigits s'entendrà referit al dia en què concloga el termini de presentació d'instàncies.
Cinquena. Instàncies i esmenes.- Els aspirants que desitgen prendre part en el procés selectiu hauran de presentar una sol·licitud en què declararan complir tots els requisits fixats en aquestes bases i l'adreçaran a l'Alcaldia d'aquest Ajuntament. Hauran de presentar-la en el Registre General o bé en la forma prevista en l'article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.
En cas de no presentar-se en el registre d'entrada d'aquest Ajuntament, sinó en altres registres admissibles, s'haurà de trametre dins del termini de presentació per fax al número 961212223, indicant aquesta circumstància i identificant la personal aspirant.
El termini serà de vint dies naturals comptadors a partir de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat. www.silla.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia