jueves, 9 de diciembre de 2010

1 Treballador Social ( A2 ). Bases. Ajuntament de Muro de l’Alcoi,

AJUNTAMENT DE MURO DE L’ALCOI
ANUNCI - www.vilademuro.net
Mitjançant Decret de l’Alcaldia 0850/2009, d’1 de setembre s’ha disposat el següent:
Primer. Aprovar les següents bases específiques per a la provisió en propietat d’una plaça de Treballador Social inclosa en l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2008, mitjançant concurs-oposició lliure i que a continuació es transcriuen:
«Bases Específiques per a la provisió en propietat d’una plaça de Treballador Social, Administració Especial, Subescala Tècnica, Classe Tècnics Mitjans, Grup A2, dins de la plantilla de funcionaris d’aquest Ajuntament:
Primera.- Plaça objecte d’aquesta convocatòria. És objecte de la present convocatòria la provisió, pel procediment de concurs-oposició, d’una plaça de treballador social, administració especial, dins de les places reservades a funcionaris de carrera. Aquesta plaça està inclosa a l’Escala d’Administració Especial, Subescala Tècnica, classe Tècnics Mitjans, dotada amb els emoluments corresponents al grup de classificació A2, de l’article 76 de la llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic i Resolució de 21 de juny de 2007 de la Secretaria General per a l’Administració Pública i la resta que corresponguen de conformitat amb la legislació vigent; i inclosa a l’Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2008.
Segona.- Requisits dels aspirants. Per a poder participar en aquest concurs-oposició els aspirants hauran d’estar en possessió del títol de diplomat en Treball Social, o estar en condicions d’obtenir-lo en la data en què finalitze el termini de presentació d’instàncies.
L’equivalencia o homologació de títols s’haurà d’acreditar mitjançant certificació expedida per l’Administració educativa.
Tercera.- Sol·licituds. 1.- Els qui desitgen prendre part en aquestes proves selectives, ho sol·licitaran en instància dirigida a l’alcaldepresident de l’Ajuntament de Muro de l’Alcoi, en què hauran de manifestar que reuneixen totes i cadascuna de les condicions o requisits exigits en la Base Segona,
2. Juntament amb la instancia hauran de presentar la següent documentació degudament compulsada:
- Fotocòpia del títol exigit.
- Fotocòpia del Document Nacional d’Identitat.
- Justificant d’haver ingressat 30,45 € en concepte de drets d’examen, a la Tresoreria d’aquest Ajuntament o bé mitjançant gir postal o telegràfic, indicant el número de gir a la instància.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia