sábado, 4 de diciembre de 2010

1 Netejador/a (temps Parcials) . Bases. E.A.T.I.M. La Xara (Dènia)

ENTIDAD DE ÁMBITO TERRITORIAL INFERIOR AL MUNICIPIO LA XARA
L’Entitat d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi, (EATIM) de La Xara convoca proves selectives per a cobrir en propietat la plaça que seguidament es detalla, vacant en la plantilla de personal laboral d’esta Administració, assimilada a altres agrupacions professionals sense requisit de titulació, i inclosa en la seua Oferta d’Ocupació Pública de l’any 2008.
PERSONAL LABORAL
NÚM. PLACES: 1
TORN: ACCÉS LLIURE
DENOMINACIÓ: NETEJADOR-A A TEMPS PARCIAL
Bases Genèriques
Base tercera. Requisits dels aspirants. 3.1. Per a poder participar en les proves que es convoquen, a més dels requisits addicionals que per a cada plaça es determinen en les bases específiques de cada convocatòria, els aspirants hauran de reunir els següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjuí d’allò disposat a l’article 57 de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007, de 12 d’abril, i a l’article 54 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, de Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana, per a l’accés a l’ocupació pública per part de nacionals d’altres Estats.
b) Tindre complits setze anys i no excedir, al seu cas, l’edat màxima de jubilació forçosa, o aquella altra que puga establir-se per Llei.
c) Estar en possessió de la titulació exigida que per a cada una de les places es determine en les bases específiques de la convocatòria, o complides les condicions per a obtindre-la en la data en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds de participació, excepció feta de l’accés a les agrupacions professionals funcionarials previstes a l’article 25 de la Llei 10/2010, de 9 de juliol, de la Generalitat, de Ordenació i Gestió de la Funció Pública Valenciana.
d) No patir malaltia o defecte físic que impedisca l’exercici de les funcions corresponents.
e) No haver estat separat, o haver-se revocat el seu nomenament com a personal funcionari interí, amb caràcter ferm mitjançant expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l’exercici de qualsevol funcions públiques o d’aquelles del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria.
En el cas del personal laboral, no trobar-se inhabilitat per sentència ferma o com a conseqüència de haver estat acomiadat disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. En cas de ser nacional d’altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes, l’accés a l’ocupació pública.

Bases específiques que han de regir en la convocatòria pública per a la provisió en propietat d’una plaça de netejadora, a temps parcial.
Primera: plaça convocada i sistema de selecció.- Es convoca als interessats a cobrir en propietat, pel torn d’accés lliure, una plaça de netejador-a a temps parcial, (18,75 hores setmanals) vacant en la plantilla de personal laboral d’esta Entitat, mitjançant el sistema de Concurs-oposició.
S’ha optat per eixe sistema vist que és el previst amb caràcter preferent a l’article 28.1 del vigent Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l’EATIM de La Xara.
Segona: requisits dels candidats. Per a ser admés a la realització de les proves selectives, l’aspirant deurà reunir els requisits indicats a les Bases Genèriques. A més a més, d’acord amb l’article 76, Disposició Addicional 7ª i Disposició Transitòria 3ª de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic, Llei 7/2007, de 12 d’abril, deurà trobar-se almenys en possessió del certificat d’escolaritat, o complides les condicions per a obtindre-ho en la data que acabe el termini de presentació de instàncies.
Qui desitge participar-hi deurà sol·licitar-ho mitjançant instància, segons model que figura a l’Annex II d’estes Bases, i que es facilitarà a les oficines de l’EATIM de La Xara.
La instància haurà de presentar-se en el Registre d’Entrada de l’EATIM de la Xara, al carrer Major, 14-1r, C.P. 03709 La Xara, (Alacant), en el termini de vint dies naturals, comptats a partir de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat, en horari d’oficina, (de 9.00 a 14.00 hores).
Els aspirants deuran presentar, junt la instància, justificant d’haver abonat la quantitat de deu Euros, (10,00 €) en concepte de drets d’examen. Si el pagament s’ha efectuat mitjançant gir postal o telegràfic, es consignarà el número del gir. Els empleats de l’EATIM de La Xara resten exempts de l’abonament d’aquesta taxa, de conformitat amb l’article 35 F) del vigent Conveni Col·lectiu del Personal Laboral de l’Entitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia