jueves, 9 de diciembre de 2010

2 Tècnics/ques d’Inserció laboral, (temporal - Interninitat). Ajuntament de Gandia

BASES PER A LA SELECCIÓ DE 2 TÈCNICS/QUES D’INSERCIÓ LABORAL PER ALS PLANS INTEGRAL D’OCUPACIÓ DE CARÀCTER TEMPORAL (NOMENAMENT FUNCIONARIS INTERINS)

Objecte.- És objecte d’aquesta convocatòria la selecció, pel procediment de concurs, de dos Tècnics/ques d’Inserció laboral, per als Plans Integrals d’Ocupació, cofinançat pel SERVEF.

L’interinatge està condicionat i vinculat a la resolució d’aprovació per les autoritats competents dels Plans Integrals d’Ocupació i serà a l’empara del que hi ha previst en l’article 10.1.c de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic (llei 7/2007 de 12 d’abril) per l’execució d’un programa de caràcter temporal, amb una duració entre 5 i 10 mesos.

Els llocs de treball estaran sotmesos al règim d’incompatibilitats vigent.

La jornada de treball serà de 35 hores setmanals, de dilluns a divendres, de 8.00h a 15.00h.

Es considera urgent la tramitació d’aquest procediment de selecció, per la qual cosa es d’aplicació el que preveu l’article 50 de la llei 30/1992 de 26 de novembre de regim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Requisits: Amb la finalitat de ser admés/a per a participar en el procés selectiu, serà necessari complir els requisits següents:

CONDICIONS GENERALS

a) Nacionalitat: Ser espanyol o nacional d’un Estat membre de la Unió Europea o nacional d’algun Estat al qual s’aplique la llibertat de circulació de treballadors/es. Independentment de la seua nacionalitat, el cònjuge dels espanyols i dels nacionals d’algun dels Estats Membres de la Unió Europea, i quan així ho preveja el tractat corresponent, el cònjuge dels nacionals d’algun Estat on s’aplique la llibertat de circulació de treballadors, sempre que no estiguen separats de dret. Així mateix i amb les mateixes condicions que els cònjuges, menors de vint-i-un anys o majors d’esta edat que visquen al càrrec seu.

b) Edat: Tindre complits els 16 anys d’edat i no excedir de l’edat establerta per a la jubilació forçosa per edat.

c) Titulació: Estar en possessió del títol de Diplomat/da de Relacions laborals o Treball Social o Ciències Empresarials o haver superat el primer cicle d’alguna de les següents Llicenciatures: Dret, Economia, A.D.E., Psicologia o Pedagogia.

d) Capacitat: No patir cap malaltia o defecte físic que impossibilite el compliment de les funcions. Qui tinga la condició de minusvalidesa haurà d’acreditar, prèviament a l’inici del procediment de selecció, la seua aptitud en la forma determinada en l’art. 38.3 de la Llei 13/1982, de 7 d’abril.

e) Habilitació: No haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari, de qualsevol Administració Pública o ocupació pública, ni trobar-se inhabilitat/da per a l’exercici de les funcions públiques.

Les persones interessades hauran de reunir tots els requisits en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds, que es mantindran durant tot el procés selectiu, fins al moment de l’anomenament.

Instàncies i admissió. Les instàncies per a sol·licitar formar part d’aquest procés selectiu, en les que els aspirants hauran de manifestar que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits en la base tercera, es dirigiran a l’Alcalde de Gandia, a partir del dia següent al de la publicació de l’anunci d’aquesta convocatòria en premsa local, per un termini de deu dies naturals següents al de la citada publicació, i es presentaran a l’Ajuntament de Gandia (Registre d’Entrada) o en qualsevol de les formes previstes per la Llei de Procediment Administratiu. A les instàncies, es manifestaran els requisits i les aptituds que reunisquen els/les candidats/tes. En les instàncies s’indicarà el lloc de treball al que s’opta.{del 10 al 20 de Desembre de 2010, a.i.-donat que el 19, es diumenge-} (anunci publicat el dijous 9 de desembre de 2010 al diari "Las Provincias")

En el cas que la sol·licitud es presente d'acord amb alguna de les formes previstes en la Llei de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú, s'haurà de comunicar a l’Ajuntament de Gandia i adjuntar còpia de tota la documentació, al fax següent: 96 286 51 03. Si no es rep la dita comunicació durant el termini de presentació d'instàncies, no podrà ser admès en el procés selectiu.

www.gandia.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia