jueves, 24 de noviembre de 2011

ajudes als agents de la Xarxa Lloga per a les activitats de mediació realitzades en el període 2011-2012.

ORDE 6/2011, de 8 de novembre, de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per la qual es convoquen i s’aproven les bases reguladores de les ajudes als agents de la Xarxa Lloga per a les activitats de mediació realitzades en el període 2011-2012. [2011/11764]
1. Objecte i àmbit d’aplicació. Constituïx l’objecte d’esta orde convocar ajudes dirigides als agents de la Xarxa Lloga [Red Alquila] per a les activitats de mediació realitzades durant el període 2011-2012 i aprovar les bases reguladores per les quals es regix esta convocatòria, que figuren en l’annex.
ANNEX
Bases de les ajudes destinades als agents de la Xarxa Lloga, per al període 2011-2012
Primera. Objecte. L’objecte d’estes ajudes és col·laborar en el finançament de les actuacions
de mediació en la formalització de contractes d’arrendament d’habitatges realitzats pels agents de la Xarxa Lloga.
Segona. Requisits dels beneficiaris. Podran ser beneficiaris aquelles entitats de caràcter públic o privat sense ànim de lucre, entitats locals i les societats mercantils de capital 100% públic, especialitzades en mediació d’habitatge i que hagen sigut declarades agents col·laboradors de la Xarxa Lloga i que no hagen incorregut en causa de pèrdua de la condició d’agent col·laborador de la Xarxa Lloga.
Setena. Lloc i termini de presentació. 1. Els interessats podran presentar les sol·licituds i la documentació corresponent en el Registre General de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, al carrer de Francisco Cubells, núm. 7, de València, així com en els Servicis Territorials d’esta situats a Alacant (av. d’Aguilera, núm. 1), Castelló de la Plana (av. del Mar, núm. 16) i València (carrer de Gregorio Gea, núm. 27), o en qualsevol altra de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3. La presentació de sol·licituds i documentació s’iniciarà l’endemà de la publicació d’esta orde i finalitzarà el 15 de gener de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia