jueves, 3 de noviembre de 2011

Borsa de Treball: Auxiliars Administratius d'Administració General, i Auxiliars d'Arxiu i Biblioteques . Ajuntament de Cullera (Ribera Baixa-València)

EnlaceConvocatoria para la creación de una bolsa de trabajo de auxiliares administrativos de administración general [2011/11032]
Per Resolució del tinent d’alcalde de data 20 d’octubre de 2011, han sigut aprovades les bases reguladores que han de regir la convocatòria per a la creació d’una borsa de treball d’auxiliars administratius d'administració general.

Convocatòria per a la creació d’una borsa de treball d’auxiliars d’arxiu i biblioteques [2011/11039] Convocatoria para la creación de una bolsa de trabajo de auxiliares de archivo y bibliotecas. [2011/11039]
Per Resolució del tinent d’alcalde de data 20 d’octubre de 2011, han sigut aprovades les bases reguladores que han de regir la convocatòria per a la creació d’una borsa de treball d’auxiliars d’arxiu i biblioteques.
*-*-*-*-*-*-*-*
El termini de presentació d’instàncies serà de 10 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.{del 4 al 14* de Noviembre de 2011, a.i.}(*el 13/11/11 es domingo e inhábil)
Més informació en el Registre General de les oficines municipals de l’Ajuntament de Cullera, ubicades en la plaça de la Verge, núm. 5 i en la pàgina web www.cullera.es apartat Oposicions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia