viernes, 4 de noviembre de 2011

bases per a la selecció d'una plaça d'agent de Policia Local. Ajuntament de Benicull de Xúquer

Ajuntament de Benicull de Xúquer sobre l'aprovació de les bases per a la selecció d'una plaça d'agent de Policia Local.
BASES PER A LA PROVISIÓ D'UNA PLAÇA D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL DEL COS DE POLICIA LOCAL, VACANTS EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT DE BENICULL DE XÚQUER.
1. Objecte de la convocatòria.
L'objecte de la present convocatòria és la provisió en propietat, d'una plaça d'Agent de la Policia Local, Cos de la Policia Local, Escala Bàsica, categoria Agent, corresponent-los el Subgrup C1 del Grup C de titulació acadèmica i nivell 17 de Complement de Destinació. La provisió d'esta plaça s'efectuarà pel torn lliure, mitjançant el procediment d'oposició.
2. Condicions dels aspirants.
Per a ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants, hauran de reunir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies i que es mantindran durant tot el procés selectiu.
La titulació s'acreditarà mitjançant l'expedició dels títols corresponents per l'autoritat acadèmica competent. Esta mateixa autoritat podrà declarar també l'equivalència de títols i serà l'única competent per a fer eixa declaració d'equivalència. Els títols hauran d'estar degudament convalidats en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies.
A) Requisits Torn lliure.
a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Tindre complits 18 anys, sense excedir de l'edat de 30 anys. Als sols efectes de l'edat màxima, es compensarà el límit amb els serveis prestats anteriorment a l'Administració Local com a Policia Local o Auxiliar de Policia Local.
c) Estar en possessió del títol de Batxiller Superior o equivalent o complides les condicions per a obtindre'l en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies. L'equivalència haurà d'estar reconeguda per l'administració educativa competent i degudament acreditada pels aspirants.
d) Tindre una estatura d'1'65 metres els homes i 1'60 metres les dones. No patir cap malaltia ni defecte físic que els impedisca el normal exercici de les funcions pròpies de la seua escala i categoria, d'acord amb el barem d'exclusions mèdiques establert a l'annex II de l'Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual s'estableixen els criteris mínims per la selecció dels policies locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i de reconeixement mèdic (DOGV de 02/12/2005).
e) No haver estat separat per mitjà d'expedient disciplinari del servei de l'Estat, de les Comunitats Autònomes o de les Entitats Locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B en condicions per a accedir al permís BTP i que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 KW o una relació potència/pes no superior a 0,16 KW/Kg.
g) No trobar-se comprés en causa d'incompatibilitat de les contingudes en la Llei 53/1984.
h) Comprometre's, en cas d'obtindre el nomenament, a jurar o prometer per la seua consciència i honor, complir fidelment les obligacions del càrrec amb lleialtat al Rei, guardant i fent guardar la Constitució com a Norma Fonamental de l'Estat (Reial Decret 707/79, de 5 d'abril).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia