jueves, 24 de noviembre de 2011

Curs de Diplomat en Sanitat (3 edicions). Conselleria de Sanitat (Escola Valenciana d′Estudis per a la Salut, EVES)

Conselleria de Sanitat - Conselleria de Sanidad
RESOLUCIÓ de 29 de setembre de 2011, del conseller de Sanitat, per la qual convoca el curs de diplomat de Sanitat. [2011/11877]
RESOLUCIÓN de 29 de septiembre de 2011, del conseller de Sanitat, por la que se convoca el curso de diplomado de Sanidad. [2011/11877]
La Conselleria de Sanitat (Escola Valenciana d′Estudis per a la Salut, EVES) convoca la realització del curs de diplomat de Sanitat, d′acord amb el que preveu el conveni de collaboració entre la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana i l′Institut de Salut Carles III, per al desenvolupament d′activitats formatives per als professionals sanitaris i el seu accés a documentació i fons bibliogràfics.
La finalitat d′este curs és de proporcionar als professionals de salut, i preferentment als que presten servicis en l′administració pública sanitària, un coneixement més profund de les diverses disciplines de la Salut Pública i donar-los a conéixer els instruments imprescindibles que s′utilitzen per a la interpretació, control i avaluació dels problemes de salut. La realització del curs se subjectarà a les bases següents:
1. Normes generals. El curs regular consta de 250 hores lectives, repartides entre 175 de teòriques i 75 de pràctiques. Se′n fan 3 edicions, una a València, una a Alacant i una a Castelló.
El nombre total de places convocades és de 25 en cada una de les edicions. Només es pot optar a una edició de les oferides amb la presentació d′una sol·licitud, en la qual s′ha d′especificar la ciutat triada per a fer el curs. La presentació de més d′una sol·licitud comportarà l′exclusió d′esta convocatòria.
De les 25 places oferides, 5 es reserven, en cada una de les edicions, per a llicenciats o diplomats en els últims 3 anys.
Les places convocades es cobriran per concurs de mèrits, segons el barem de selecció que apareix en l′annex I, si el nombre de sol·licituds excedix les places oferides.
A més de les places oferides, se′n podran reservar fins a cinc més en cada una de les edicions que en esta resolució es convoquen per a professionals que estiguen fent funcions de salut pública en els servicis de salut de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.
2. Requisits. 2.1 El curs s′adreça a titulats universitaris superiors i mitjans, que pertanguen al sistema sanitari o que pretenguen accedir-hi.
2.2 L′obtenció d′alguna de les titulacions exigides ha de ser anterior al moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds.
3. Sol·licituds. 3.1 La sol·licitud per a prendre part en els cursos s′ha d′adaptar al model oficial, que figura en l′annex I. L′autovaloració de mèrits per part del sol·licitant ha de fer-se en el model que figura com a annex II i no se n’admetran de diferents, i ha d′anar acompanyada del currículum vital personal, detallat i actualitzat, i dels documents acreditatius dels requisits i mèrits aportats. Quan s′aporten fotocòpies, han d′estar legalitzades davant de notari o compulsades per òrgans de cada Administració Pública que tinguen atribuïdes les competències d′expedició de còpies autèntiques de documents públics privats segons l′article 46 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.2 Les sol·licituds han d′anar dirigides a la Direcció General de l′Escola Valenciana d′Estudis de la Salut, c/ Juan de Garay, 21, 46017 València. Poden presentar-se en l′escola esmentada, en les direccions territorials de la Conselleria de Sanitat o de la manera que establix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.3 El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies hàbils, comptadors des de l′endemà de la publicació de la present resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. {del 25 de Novembre al 20 de Desembre de 2011,a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia