lunes, 21 de noviembre de 2011

Bases reguladores i el procediment per a la concessió d’ajudes econòmiques destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu.

Conselleria de Turisme, Cultura i Esport. Conselleria de Turismo, Cultura y Deporte
Article 1. Objecte. L’objecte de la present orde és establir les bases i regular el procediment que regiran les convocatòries d’ajudes econòmiques destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu.
Les bases i el procediment d’esta orde constituïxen el text normatiu a què s’hauran d’acollir els destinataris del règim d’ajudes que s’hi establix.
Article 2. Beneficiaris. 1. Podran optar a les ajudes les associacions i comissions de festes, legalment constituïdes, radicades en qualsevol municipi de la Comunitat Valenciana.
Article 3. Accions i costos subvencionables. 1. Les ajudes van dirigides a premiar i subvencionar l’edició en valencià dels llibres de les festes en què participa l’entitat.
2. En cada convocatòria, s’haurà d’especificar per a quines festes i quins són els premis i les quantitats de la subvenció corresponent.
Article 4. Disponibilitat pressupostària.
Article 5. Règim normatiu i compatibilitat de les ajudes

Article 6. Òrgan competent per a la gestió

Article 7. Convocatòria, presentació de sol·licituds i termini
. 1. La conselleria amb competències en matèria de política lingüística convocarà anualment els premis i les subvencions corresponents en el DOCV.
2. Les instàncies, que s’hauran d’ajustar al model que figurarà com a annex en les respectives convocatòries, s’hauran de dirigir a l’òrgan competent en matèria de política lingüística, i s’hauran de presentar, amb la informació i la documentació requerida en les presents bases i, si és el cas, en la corresponent convocatòria, en el registre general de la conselleria competent en matèria de política lingüística, en els registres de les direccions territorials d’Alacant, Castelló o València, o per qualsevol dels mitjans establits en l’article 38 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
En cas de presentar-la en una oficina de correus, s’haurà de fer en sobre obert perquè la instància siga datada i segellada abans de ser certificada i, en tot cas, s’haurà d’ajustar als requisits establits en l’article 31 del Reial Decret 1.829/1999, de 3 de desembre, pel qual s’aprova el reglament que regula la presentació dels servicis postals, d’acord amb la Llei 24/1998, de 13 de juliol, del Servici Postal Universal i de Liberalització dels Servicis Postals.
3. El model de sol·licitud i de documents relatius a estes ajudes estarà disponible en la pàgina web de la Generalitat.
4. Una vegada s’incorpore este procediment a l’annex del Decret 18/2004, de 13 de febrer, del Consell, de creació del Registre Telemàtic de la Generalitat i regulació de les notificacions telemàtiques de la Generalitat, o normativa que el substituïsca, les entitats interessades podran efectuar la presentació de la sol·licitud d’ajuda i de la resta de documentació a aportar, davant del Registre Telemàtic de la Generalitat per mitjà de firma electrònica avançada basada en un certificat reconegut, en els termes previstos en la respectiva convocatòria.
5. El termini de presentació d’instàncies es fixarà en la corresponent convocatòria en el DOCV. Si a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria, en el termini de sis mesos, no hi ha una resolució i comunicació expressa sobre la sol·licitud, es considerarà que ha sigut desestimada.
Article 8. Documentació i informació que s’ha d’aportar

Article 9. Comissió Tècnica

Article 10. Instrucció del procediment i quantia de la subvenció

Article 11. Resolució de les sol·licituds

Article 12. Obligacions dels beneficiaris

Article 13. Finançament de les activitats i causes de reintegrament

Article 14. Justificació i forma de pagament
Article 15. Règim d’infraccions i sancions

Disposició derogatòria única

Disposició final primera.
Desplegament
Disposició final segona.
Entrada en vigor

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia