lunes, 14 de noviembre de 2011

subvencions a centres educatius d’Educació Primària i ESO, mantinguts amb fons públics, destinades a la realització de projectes esportius de centre q

Primer.- Convocar la concessió de subvencions a centres educatius d’Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, mantinguts amb fons públics, que realitzen durant el curs escolar 2011-2012 projectes esportius de centre que promoguen l’activitat física i l’esport fora de l’horari lectiu i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre.
Segon.- L’import global màxim destinat a atendre les subvencions a què es referix esta resolució és de 94.694 €,...
Quart Aprovar les bases per les quals es regix esta convocatòria que figuren com a annex I de la present resolució.
ANNEX I
Bases per les quals es regula la convocatòria de subvencions destinades a centres educatius d’Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, mantinguts amb fons públics, per a la realització durant el curs escolar 2011-2012 de projectes esportius de centre que promoguen l’activitat física i l’esport fora de l’horari lectiu i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre
Primera. Beneficiaris.- Els destinataris d’esta subvenció seran els centres educatius que impartisquen Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria, mantinguts amb fons públics.
Segona. Objecte i aplicació de les subvencions.- L’objecte de les subvencions és la realització durant el curs escolar 2011-2012 de projectes esportius de centre que promoguen l’activitat física i l’esport fora de l’horari lectiu i estiguen integrats en el projecte educatiu del centre, així com la implantació del coordinador/a esportiu/va de centre.
El projecte esportiu de centre ha d’anar associat al projecte educatiu del centre per a donar coherència a l’acció educativa i ha d’aconseguir el consens de tota la comunitat educativa implicada: consell escolar, equip directiu, claustre del professorat, AMPA, famílies i entorn local.
Així mateix, haurà d’acollir-se i adherir-se al marc nacional de l’activitat física i l’esport en edat escolar.
El coordinador/a esportiu/va de centre és la persona encarregada de dinamitzar l’activitat física i l’esport de l’alumnat del centre i ha d’orientar, planificar i executar el projecte esportiu de centre i ser la persona que actue com a nexe d’unió de l’activitat esportiva lectiva i extralectiva.
Podrà ser professorat del centre i, preferentment, el de l’especialitat d’educació física, o personal extern al centre havent d’exigir, en este cas, la titulació adequada.
Els centres que resulten beneficiaris de les subvencions regulades en la present convocatòria seran considerats com a Centres Educatius Promotors de l’Activitat Física i l’Esport (CEPAFE).
Tercera. Sol·licituds i documentació 3.1. Les sol·licituds es realitzaran per mitjà d’instància dirigida al Consell Valencià de l’Esport, segons el model que figura com a annex II de la present resolució.
3.4. Les sol·licituds, junt amb la documentació requerida en l’apartat 3.2., es presentaran en el Registre del Consell Valencià de l’Esport (carrer Professor Beltrán Báguena, 5-3a), o en el de les seues delegacions territorials d’Alacant (carrer Jaime Segarra, 4-6 entresòl), Castelló de la Plana (avinguda del Mar, 23) i València (carrer Avellanes, 14, 2n G), o en qualsevol dels llocs a què es referix l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.5. El termini de presentació de sol·licituds, junt amb la documentació requerida en l’apartat 3.2., finalitzarà el 15 de desembre de 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia