jueves, 3 de noviembre de 2011

Estatuts de la Mancomunitat Circuit Cultural Comarcal de la Marina Alta.

RESOLUCIÓ de 24 d’octubre de 2011, del director general d’Administració Local, per la qual es publiquen els Estatuts de la Mancomunitat Circuit Cultural Comarcal de la Marina Alta. [2011/10920]
ESTATUTS DE LA MANCOMUNITAT CIRCUIT CULTURAL COMARCAL DE LA MARINA ALTA
Article 1. Municipis que integren la mancomunitat 1.Els municipis d’Alcanalí, l’Adzúvia, Beniarbeig, Benidoleig, Benigembla, Benimeli, Benissa, Calp, Castell de Castells, Dénia, Gata, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, Pego, el Poble Nou de Benitatxell, els Poblets, el Ràfol d’Almúnia, Sagra, Sanet y Negrals, Senija, Teulada, Tormos, la Vall d’Alcalà, la Vall d’Ebo, la Vall de Gallinera, la Vall de Laguar, el Verger, Xàbia i Xaló, d’acord amb l’Ordenament Jurídic vigent acorden constituir-se en Mancomunitat Voluntària de Municipis per a la prestació de serveis culturals que més endavant s’arrepleguen en els presents estatuts.
2. La Mancomunitat tindrà personalitat i capacitat jurídica per al
compliment dels seus fins específics.
Article 2. Denominació i seu. La Mancomunitat Cultural es constitueix amb la denominació de Circuit Cultural Comarcal de la Marina Alta, amb seu pròpia al municipi d’Ondara.
Els seus òrgans de govern i administració s’ubicaran en el municipi on residisca la presidència, i tindrà com a domicili social i lloc de reunió les cases consistorials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia