viernes, 18 de mayo de 2012

( 3 ) tres places de monitor de natació (C2). Bases. Ajuntament de Torrevieja (Alacant)

Bases i convocatòria de proves selectives per a proveir, com a funcionaris de carrera, tres places de monitor de natació, vacants en la plantilla de personal funcionari d'este Ajuntament, i incloses en l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2002; es transcriuen a continuació les bases íntegres:
«Bases i convocatòria de proves selectives per a la provisió de tres places de monitor de natació, vacants en la plantilla de personal funcionari d'este Ajuntament i incloses en l'oferta publica d'ocupació de l'any 2002.
1. Objecte de la convocatòria1.1. L'objecte de la present convocatòria de proves selectives és la provisió, com a funcionaris de carrera, de tres places de monitor de natació, vacants en la plantilla de personal funcionari d'este Ajuntament, i incloses en l'oferta pública d'ocupació per a l'any 2002.
1.2. Estes places estan classificades en l'escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe personal d'oficis (grup D, d'acord amb la titulació exigida per a l'ingrés).
Estan dotades amb les retribucions bàsiques establides per al grup D i les complementàries que corresponguen, de conformitat amb la legislació vigent i acords municipals.
1.3. La provisió d'estes tres places s'efectuarà mitjançant el sistema selectiu de concurs oposició lliure, d'acord amb la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
2. Condicions dels aspirants. 2.1. Per a prendre part en esta convocatòria, els aspirants hauran de complir els requisits següents:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l'article següent.
b) Posseir la capacitat funcional per a l'exercici de les tasques.
c) Tindre complits 16 anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. Només per llei podrà establir-se una altra edat màxima, diferent de l'edat de jubilació forçosa, per a l'accés a l'ocupació pública.
d) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions semblants a les que exercia en el cas del personal laboral, on haja sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'un altre estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, al seu estat, en els mateixos termes l'accés a l'ocupació pública.
e) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, o equivalent; i el títol de Monitor de Natació expedit per la Real Federació Espanyola de Natació. L'equivalència haurà de ser reconeguda com a tal per l'administració competent en cada cas concret i degudament acreditada en este sentit pels aspirants.
2.2. Els nacionals dels estats membres de la Unió Europea podran accedir, com personal funcionari, en igualtat de condicions que els espanyols a les ocupacions públiques, a excepció d'aquells que directament o indirectament impliquen una participació en l'exercici del poder públic o en les funcions que tenen com a objecte la salvaguarda dels interessos de l'Estat o de les administracions públiques.
A este efecte, els òrgans de govern de les administracions públiques determinaran les agrupacions de funcionaris que disposa l'article 76 a què no puguen accedir els nacionals d'altres estats.
Les previsions de l'apartat anterior seran aplicables, siga quina siga la seua nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguen separats de dret, siguen menors de 21 anys o majors d'esta edat dependents.
L'accés a l'ocupació pública com a personal funcionari s'estendrà igualment a les persones incloses en l'àmbit d'aplicació dels tractats internacions celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en què s'aplique la lliure circulació de treballadors, en els termes establits en l'apartat 1 d'este article.
Els estrangers a què es refereixen els apartats anteriors, així com els estrangers amb residència legal a Espanya podran accedir a les administracions públiques, com a personal laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.
Només per llei de les Corts Generals o de les assemblees legislatives de les comunitats autònomes podrà eximir-se del requisit de la nacionalitat per raons d'interés general per a l'accés a la condició de personal funcionari.
2.3. Totes les condicions enumerades hauran de complir-se pels aspirants el dia en què finalitze el termini de presentació d'instàncies, excepció feta de les detallades en la lletra d) de la base 2.1, que hauran de referir-se al moment de terminació de les proves selectives amb la publicació de la llista d'aprovats.
3. Instàncies. 3.1. Les instàncies per a sol·licitar prendre part en les proves selectives convocades es dirigiran a l'alcalde president de l'Ajuntament, sense que siga necessari l'abonament de cap tipus de taxa per a participar en estes proves selectives.
3.2. Es presentaran en el termini de 20 dies naturals, comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'esta convocatòria en el Butlletí Oficial de l'Estat, en el Registre General d'este Ajuntament o en la forma que determina l'article 38 de la Llei 30/1992, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
3.3. Els sol·licitants manifestaran en les seues instàncies que compleixen totes i cada una de les condicions exigides en la base 2, referides a la data en què acabe el termini de presentació d'estes i que es comprometen a prestar el jurament o promesa que disposa el Reial Decret 707/1979. www.torrevieja.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia